bugün

bakire olmayan kadınla evlenmek

olası bir durumdur.

zira evlenebilmek için üniversiteyi bitirmek iş sahibi olmak gibi koşulların sağlanması gerekir. eskiden daha erken yaşta evlenebiliyorken insanlar artık bu iş yirmili yaşların sonlarına tekabül etmekte.

hatta yüksek lisansı falan, hatta tıp gibi bir bölüm okuyorsa insanlar çek sen o yaşı otuza.

evet 35'te yolun yarısıydı dimi? ve tüm bu süreç içinde hanım kızımızın hiç mi ilişkisi olmayacak? eh bu ilişkide hiç mi yakınlaşmayacak sevdiceğiyle? öpüşmeye okey yiyişmeye hayır mı? çıplak yatakta kalmak okey ama hymen yırtılması hayır mı? bir kez daha düşünün conconlar bu işi. ikiyüzlülük olmaz mı? öpüşüyorsan arzuladığın biridir karşındaki. eh o zaman birbirinize neden dokunmayasınız? dokundunuz o da yiyişmek kategorisi sonuçta. ten tene değsin o zar yırtılmasın ama. saçmalamayın gözüm. neyin kafasındasınız allah aşkına...

ha ama 18 lik liseyi yeni bitirmiş bir kız alayım diyorsanız önden buyurun. neden olmasın.

20li yaşlarda karakteri oturmuş bir kızın sevişmemesi abestir bence. annelerinize bakın, geçmişe bakın yirmili yaşlarında sevişmiştir onlar da. biyolojik bir ihtiyaç olmasının yanında sevdiğin adam var karşında sonuçta.

evlilik çok ayrı bir yer hayattaa. gönül ister hemen evlenelim bir tek kocamızı bilelim tek aşkımız olsun. ama günümüz koşulları pek uygun değil bunlar için.

saygılar.