bugün

moderasyonun atatürk düşmanlarını koruması

sanırım severek gerçekleştirdikleri durumdur. önceden bu durumu açık açık yapmasalar da artık rahatça yerine getirmekteler. artık devrin verdiği rahatlık mı, kürtçülere olan sevgileri mi bunu bilemiyorum.

sözlükte şeref yoksunu sürüsüyle yazarın ısrarla "aslı olmayan hikayeler" uydurarak atatürk'ü karalamasına tepki olarak yazmış olduğum bir yazıya 15 gün çaylaklık vererek renklerini daha da net göstermişlerdir. bunun sürüsüyle örneği var ama ben sadece kendi yazdığımdan bir örnek vereyim. moderasyona neden çaylak yapıldığımı sormam üzere; #12065617 yazmanız üzere 15 gün çaylaksınız, gibi bir yanıt aldım. sonra da renginizi açık açık belli ettiniz, görüntüsünü aldım bir çok yerde yayınlanacak bu demem üzerine çaylaklığı tıpış tıpış geri kaldırdılar.

adım gibi eminim ki şimdi sürüsüyle şakirt ve kürtçü şerefsiz damlayacak buraya. şimdiden diyorum, bu insanların nick altlarına bakarsanız nasıl ağır küfürler savurduklarını çok net görürsünüz. moderasyonun hiçbir hamlesi olmadığını da açık açık görürsünüz. atatürk ve milli değerler hakkında girilen her türlü hakaret düşünce özgürlüğü oluyor, her türlü küfür düşünce özgürlüğü oluyor ama bu duruma tepki verenler direk çaylak mı yapılıyor.

bu milletin milli şuurunu azaltmak için elinizden geleni yapıyorsunuz yapmasına ama, bunun bir işe yaradığını sanmayın. milli değerlerine sahip çıkamayan bir millet gün geçtikçe değerlerini kaybeder. buna yardımcı olan insanların da şerefi gayet açıktır. atatürk, sizin aşağılık hakaretleriniz ile kirlenebilecek bir değer değildir. birkaç basit hakaretle kirlenecek olan sizin şerefinizdir.

not: geri adım atıp kaldırılan çaylaklık aciz bir şekilde tekrardan verilebilir. ayrıca çaylaklığımın geri kaldırılması benim bir derdim var'dan aldığım yanıtları çeşitli yerlerde yayınlamayacağım anlamına gelmiyor. emin olun ki yayınlanacak.