bugün

akp nin yine hile yapacağı gerçeği

postalcıların iyice çirkefleştiği gerçeğinden çıkan palavradır.
belediye başkanlığı seçimlerindede kaybedince ağlamaya başlayan postalcılarımız , oradada "elektrik kesildi" gibi komik bahanelerin ardına sığınmıştır. aslında anlıyorum... uzun süre postal yalayınca postalın üzerindeki boya çözünüp vücuda karışır bunun sonucundada hafıza geriliği gibi sorunlar ortaya çıkar. o yüzdende postalcılar türkiye de oylar elektronik ortamda sayılıyor sanabilir.
arkadaş, sandıklar belli, sandık başındaki görevliler belli , sayılan oylar belli. elektrik kesilince chp nin , mhp nin sandık başına diktiği görevlileri gece oldu sanıp uyumuyorsa oradan hile yapılması imkansız.

ayrıca "52 milyon seçmene 69 milyon oy pusulası" diye birşey uyduran postalcıların anlamadığı şey şudur ki yedek pusula diye birşey vardır. 52 milyon seçmene tam 52 milyon tane pusula mı var sanıyorsunuz?

yok kalemle kenarını çizecekmişte sonrada silecekmişte... at çamuru izi kalsın değil mi? gerçi artık o kadar acınası durumdasınız ki üzülmeye başlıyor insan halinize. diyorsunuz "ulan adamlara yazık be , bak postal emmekten ne hale gelmişler" diyorsunuz.

edit: referandumda bizzat sandık görevlisi olarak çalıştım. hile mi? şakamı yapıyosunuz? tamamen başka görüşlerde olan 5-6 kişi var. imzalar var , oyların sayısı belli.