bugün

atatürk ü putlaştırmayıp said e hafta adamak

"atatürk ü putlaştırmayıp said e hafta adamak" başlık bir kere ofsayt. said kurdi için hiçbir etkinliğe katılmadım katılmayacağım ama atatürk'ü de pekala putlaştırmıyorum, putlaştıran puştlara da yerli yerinde sözümü söylüyorum. bu başlığa bakınca ki poisonx'i şahsen tanıdığım için kemalist kişilik bozukluğu hastalığına yakalanmadığını rahatlıkla söyleyebilirim, atatürk'ü putlaştırmamız mı gerekiyor anlamını çıkardım. şöyle dese anlardım, "atatürk'e sayıp sövüp said e hafta adamak", "atatürk ü hiçe sayıp said e övgüler düzmek" vb. kaldı ki bu şekilde de davranabilir insanlar, vicdan hürriyeti diye bir olay var, kimse kimseye tapmak ya da tapmamak zorunda değil. said nursi etkilinliklerine hiç katılmadım dedim ya ama çok açık ve net olan bir şey var, bu etkinliklerde ne bölücü sloganlar atılacak, ne yollar kapatılacak ne de motolof kokteylleri polisimizin kafasında patlayacak. hiçbiri olmayacak, muhtemelen kur'an okunacak, said kurdi'nin hayatı anlatılacak vesaire. rahatsızlığın sebebi ne?

şimdi bir fethullahçı, bir gülen cemaati mensubu, kemalistlerin rahat anlayacağı şekilde de söyleyelim bir şakirt-fetocu, atatürk'ü putlaştırmayıp önderi-lideri saydığı bir adamın doğduğu-öldüğü artık herneyse haftayı istediği etkinlikle geçirebilir. kimseyi zerre kadar da ilgilendirmez, poisonx'in hiç siklememesi gerekir poster önünde namaz kılan vatandaşları. bu memlekette pkk'nın ilk kez eylem gerçekleştirdiği günü kutlayan orospu çocukları olduğu gibi her 1 mayıs'ta sözde işçi bayramı kutlamasına gidip milletin camını çerçevesini indiren, bu milletin polisine evet buraya dikkat askerine kurşun sıkan piçlerden hiç farkları yoktur, bu memletin polisine motolof kokteyli atanlar varken (bkz: her kuşu siktik bir kaldı leylek) enerjimizi, zamanımızı böylesi gereksiz bir konuyu tartışarak harcıyoruz.

poison diyecek ki, kardeşim taşak geçmek de mi yasak? ben zaten memleket meseleleri üzerine kafa yoruyorum, yorum da yapıyorum. yeri geliyor hararetli tartışmalara da giriyorum. sana ne ki hem biraz eğleniyoruz işte. he işte o zaman ben de derim ki güzel kardeşim, taşak geçecek başka halt kalmadı mı bana tipik kemalist laflarıyla geliyorsun, said'e hafta adama kısmında inan hiç bir ihtilafım yok seninle. atatürk'ü putlaştırmamak ne lan? her yere büstünü heykelini koyup yeterince putlaştırmış devlet, vatandaş da aynı şeyi mi yapsın?

ayrıca ne zaman nargile iççez lan?
güncel Önemli Başlıklar