bugün

sözlük yazarlarının itirafları

zenginlere gıcığım. itiraf ediyorum, acaip de kıskanıyorum. biniyorlar ya koca koca jiplere, sonra ne bileyim spor arabalara falan. bir de otrudukları yerler de çok güzel lan. böyle bizden izole olmuş yerler. siteler falan. ulan bindikleri arabaların da oturdukları evler de aslında hep bizim sayede çalışır durumda, oturulur konumda falan yani. bundan sonra anlatacaklarım da (bkz: zenginlerden alınan intikamlar) başlığında da yazılabilir. ama üşendim lan valla. yazdık buraya madem, gerisini de buradan anlatabiliriz. zaten o kadar da büyük bi intikam almadım. hiç bir zengin ölmedi. yakınları sevinmesin. ''miras yedi'' sayısı azaldı diye.

efendim olay bu zenginlerin oturduğu bir sitede geçiyor. biz de yine bu zenginlerin daha da rahat edebilmesi için çalışıyoruz. bunlar evlerinde oturuyorlar ya, ne bileyim açıyorlar tv yi en güzel filmleri seyrediyorlar. internete giriyorlar akıllı evlerinde. işte bunları sağlayan merkez uydu alıcıları, internet sağlayıcıları falan asansör makina dairesine kurulmuş bir sistem odasında.

bu zenginler bi garip ya. asasörde gıcık gıcık şarkı da çalıyor. böyle bizim dinlediğimiz türden değil. çekilir gibi de değil. herhalde sadece hava atmak için. yoksa uzun uzun dinlenilmez. eee saniyede 6 metre çıkabilen bir asasörde çekilir sadece. bu müziği asansöre taşıyabilen sistem de tahmin ettiğiniz üzere, asansör makina dairesinde. bu alet, bildiğin müzik çalar. cd çaları var, radyo özelliği var falan filan işte.

bir arkadaşımla, zengin bünyelerin bir sorununu halletmek için girdiğimiz asansör dairesinde bu müzik aletinde biraz oynama yaptık. sosyetik müzikleri eminim onlar da sevmiyorlar diye düşündük. ve radyo frekansını damar parçalar çalan bir radyoya getirdik. işimiz bitti. aşağıya inmek için bindiğimiz asansörde yanık sesli bir ağabey yanık yanık arabesk şarkısını söylerken, iki zengin kız ve iki zengin erkek bindi.

1. zengin kız: noluyo yaa... bu ne?
2. zengin kız: ay çok komik.
1. zengin erkek: bu asansör tamirine gelen adamlar açıyorlar sonra da unutuyorlar. tam varoş müziği.
2. zengin erkek: keşke daha aşağıda otursaydık. dayanılır gibi değil.

mutluyum lan. vallaha mutluyum. yanımda ki arkadaşımla gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi. bu söylediklerinde gerçekten samimilerse gerçekten rahatsızlık verdik. başardık lan.

bir daha ki sefere;
(bkz: o q7 ni var ya)