bugün

atatürk ün putlaştırıldığını iddia eden zihniyet

evet herkesin sevme veya sevmeme özgürlüğü vardır. saygı duymak gerek kesinlikle. ama sevenlere sözüm bu adamı putlaştırmayın artık. yani bu adamda bizim gibi bir insandı, yani yemek yiyen, okuyan, tuvalate giden, insan olmanın temeli olan düşünebilmeyi gerçekleştirebilen bir insan. fakat körü körüne sevmek o' na yapılan en büyük saygısızlıktır. bir insanı iyi veya kötü yaptıklarıyla sevmek veya sevmemek tartışmaya açık bir noktadır.

sevmeyenlere gelince gerçekten yıllardır bunu bende insanlarla tartışmama rağmen kimse mantıklı bir cevap veremiyor. yani herkes eften püften klasik karalama kampanyası içindeler. nedenini anlamadığım bir gerekçeyle savunmaktalar kendilerini. zaten bir insan hakkında yarım şeyler bilmek hiç bilmeyen insandan daha tehlikelidir.

sonuç olarak, son diyeceğim şey bu adamı rahat bırakın artık. yani hak ettiği yere koyun orda dursun. onun bunun işine gelmediğinde ordan alınıp karalanacak veye saçma şeylerle yargılanacak biri değil. burada çektiği kadar diğer tarafta acı çekmedi bu adam. kimse prim yapmasın artık. özgür olmak her insanın doğal hakkıdır fakat birisi hakkında atıp tutma hakkını kimseye vermez. saygılar...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar