bugün

siyasetten anlarım diyen yazarlara açık mektup

anadan babadan gelen tamamen genetikle alakalı olan partizanlık hastalıgıyla karşı karşıya olan yurdum gencine açıktan açıga okunsun diye mektuptur. bu mektup özellikle uludag sözlükte siyasi konularda entry giren yazarlara karşı yazılmıştır.

sevgili olmayan yazarlar;

olum önceleri ekşide yazardım, fazla uzun degil bir kaç senelik, tabi çaylak oldum bir zaman halada öyleyim. uludag sözlükte yazar alımı başlamıştır gelin falan diye bir entry gördüm çıktıp solugu burda altım.

ekşide hakkınızda aşırı milliyetçi oldugunuz ve ergen oldugunuz yönünde entryler giriliyordu. evet hepsine sizi görünce katılır oldum.

aranızda bir tane kişi yok ki dogru düzgün siyasetten anlasın. anlarım dediginiz şey " hacı bizim takım daha iyi sizinkinden " geyiginden öteye geçmiyor. üstüne ideolojinizi aileniz belirlemiş kısacası mal gelmiş mal gidiyorsunuz.

ailenizden genetik olarak geçmiş olan siyasi partizanlık bir hastalıga dönüşmüş kendi partiniz en üstün en iyi yapar düşüncesi hakim olmuş. nitekim bunu saçma salak entrylerinizde görmek mümkün. * olum komple malsınız siyasetten anlamıyorsunuz.
güncel Önemli Başlıklar