bugün
- merve dizdar16
- arkadaşlar evleniyorum ben10
- 29 mayıs 1453 istanbul un fethi11
- çok hastayım sözlük13
- bu millet chp den nefret ediyor29
- sözlükteki ilknur isimli psikologlar16
- erdoğan'ı istemeyen yüzde 47 onu çekmek zorunda mı34
- yazarların ihtiyacı olan şeyler14
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması26
- anın görüntüsü40
- dünyada şeriat diye bir şey yok10
- sinan oğan'a oy veren seçmenler8
- kılıçdaroğlu istifa eder mi22
- kemal kılıçdaroğlu71
- seçmenin verdiği mesaj24
- eskiamaeksikbiri13
- elisabethvogler18
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri64
- sözlük kızının tarlasında ırgat olarak çalışmak13
- namaz ruhun gıdasıdır kalbin şifasıdır9
- bir hiç'in günlüğü13
- eskiamaeksikbiri'nin akp'li olması11
- frank lucas nickli yazar23
- kemal kılıçdaroğlu doğru adaydı halk doğru değildi20
- seçimi kaybetmenin iyi tarafları10
- zalbert ramstein11
- sözlükten kimler geldi kimler geçti8
- adana9
- bay bay kemal16
- türkiyeden siktirolup gitmek36
- ben kemal yine geleceğim13
- bozkurt yapan afganlar15
- en çok nerenizi beğeniyorsunuz17
- hesabı siliyorum yeni üyeliğim ne olsun16
- sözlüğün en sevilen yazarları14
- zafer isareti yaparak mitinge çıkan chp liler21
- damsizdagirebilenman14
- ümit özdağ16
- recep tayyip erdoğan66
- sinan oğan35
- sözlükteki bayanları sahiplendiriyoruz19
- radikal kemalist teorisyen12
- bu başlıkta neler olacağını yazıyoruz11
- 29 05 2023 benzine bir zam daha gelmesi9
- ekonomi bozulsun diye dua eden muhalif28
- şaka maka genel seçimlere 1825 gün kalması13
- oğan'ı ayın elemanı seçip resmini saraya asmak8
- günün sözü18
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor32
- kitap alıntıları12

entry'ler (430)
Dün akşam sözlüğe gelseydin böyle eğleniyorduk çok şey kaçırdın.
Ben, frank, nihavend, Milas
https://www.instagram.com...kN/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Ben, frank, nihavend, Milas
https://www.instagram.com...kN/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Şeytan taşlamayı seven kent.
Vallahi çok komik lan.
(resim:#1)
(resim:#1)
Kanka yatmadan önce ay yıldız dövmeni göbeğinden çıkartıyorsun galiba.
Sinir uçlarıyla oynamayın kızın tahrik oluyor.
Bir yazar çeşidi.
Bir yazar çeşidi.
Bence senden hoşlanıyor. Seni sinirlendirip onunla evlenmen için numaralar yapıyor aklınca Bu karadul. seni evde kalmış bakir gördü, tam avlanmalık avsın onun gözünde.
Sana vereceğim nasihat şu olur true kardeş (bkz: vurkaç)
Sana vereceğim nasihat şu olur true kardeş (bkz: vurkaç)
Hesabı gene yanlış yaptım 5 sene sonra görürüz.
Sözlükteki yetkili karşim diliyle yetki kapmış ona diyorum.
Sözlükteki kendini bilen yetkilidir. Başarısızsın işte bırak koltuğu da git herkesle kavga gürültü tartışma huzursuzluk biryere kadar ama. Söyle zall'amazingo abine beni yapsın yetkili gör bak sözlük nasıl yönetiliyor.
Ben vazgeçtim bay bay kemal diyorum. Hiç olmazsa o daha terbiyeli ve ikna edici. Yoksa 48 oy nasıl alırdı.
Her ikiside hayatı boyunca iktidar yüzü görememiş, sürekli bir arayış içerisinde olan , yanlış kişilerle dostluk ve ortaklık yapan, yenileceğini bildikleri halde kesin kazanacağız yalanları atmaktan geri durmayan, yenilince de ikisi birden yenilgi mağlubiyetini kendilerinde değilde başkalarında arayan kel kafalı bıyıklı kendince hesap uzmanı (swh) kişilerdir.
Hani karşılaştırma yapıp birisini seçmem lazım ama ikiside birbirinden başarısız. Al birini vur ötekine sj.
Hani karşılaştırma yapıp birisini seçmem lazım ama ikiside birbirinden başarısız. Al birini vur ötekine sj.
Mal mal bakan bizon olsun önceden ben açmıştım. Hem nik altında önceden entry girilmiş olur.
Yalayıcısı çok sözlükte, baksana hemen altına yatıp destek veriyorlar.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur Adabına. Hz.Mevlana
Ben kendisine gay denilipte umursamayan, kendisini bile savunma gereği duymayan, kendisinde şüphe uyandıran.. Reisimizin dediği gibi lgbt Ci bunlar diyerek o modda takılan kişilerle ciddi konuları tartışıyorum maalesef. Haddinizi biliniz.
Karpuz götlü pandalara dert olmuş benim 2 puan yanılgım. Olum iddiaya girmediniz şimdi hak talep etmeyin.
Karşim belliki seçim bozgunluğu seni mahvetmiş hala kızgın ve sinirlisin, böyle ciddi konuları seninle sinirliyken konuşmak istemem çünkü duygusal takılıyorsun. Hem sen benim sözlüğü bırakmamı boşver kendi namusuna helal getiren kişileri önce cezalandır. Gecen gün adamın biri sana gay dedi nik altında sen ağzını bile açıp ses etmedin. Hatta senin nik altında birkaç entry yukarda o iğrenç tanımlama. Kabullendin gibi birşeyler sezinledik senden. Yoksa, olamaz hayır dedik, sana yakıştıramadık. Bence sen önce bu konuya yoğunlaş sonra sıra bana gelsin, çünkü senin namusun sözlüğün namusu demek. Hadi bakalım bunu temizlemek sana düşüyor sözlük erkeği.
Kendi nik altına yazmam kısıtlandığı için buradan yazayım garibime.
(bkz: doktor kendi haline bırak dedi)
Dünkü yenilginin siniri üstünde hala, hıncını çıkartacak ak partili arıyor. eski defterleri karıştırıp yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor. iki güne unutur inşallah tekrardan aramıza döner diyelim. Şimdiden geçmiş olsun karşim, fazla kafaya takma sütünü iç uyu yarın daha bi iyileşmiş olursun.
(bkz: doktor kendi haline bırak dedi)
Dünkü yenilginin siniri üstünde hala, hıncını çıkartacak ak partili arıyor. eski defterleri karıştırıp yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor. iki güne unutur inşallah tekrardan aramıza döner diyelim. Şimdiden geçmiş olsun karşim, fazla kafaya takma sütünü iç uyu yarın daha bi iyileşmiş olursun.
Madem kimse benimle iddiaya girmedi daha ne diyorsun. Ben ortaya laf attım kimsenin totosu yiyipde cevap yazmadı herkes tırstı benden şimdi ise pusudan çıkıp iddayı kaybettin hesabını sil diyorsunuz ayıb ayıb yanmayın büle şeyler sözlükte azıcıkta olsa saygınlığınız var kurnazca olaylara yaklaşmayın.