bugün
- varoluscufilozof8
- hikayeyi devam ettir33
- disi ejderya sözlüğün kraliçesidir10
- alimin ölümü alemin ölümü gibidir15
- ben daha orospuyum akımları9
- ilk telefonunun marka ve modeli32
- dünyanın en sinirli ülkeleri20
- bütün sözlük kızları bacımdır13
- anın görüntüsü44
- uludağ sözlük te yazarım denince alınan tepkiler11
- çocukken sanılan şeyler12
- gozlerinmeyhanesiisbac k18
- sevgiliye sarılıp uyumak14
- telefon numaranın son 2 hanesi10
- her şeyi bırakıp dağa yerleşmek11
- kalbinizin girişine yazı yazdırsanız ne olurdu33
- bir güneş kreminin 400 lira olması16
- en korkulan ölüm şekli18
- osman wöber14
- yunanistan istihbaratına çalışan arap casus18
- yuzırların tezgahları8
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin15
- sigma olomouc liverpool hagi18
- biz ahmet kaya yız şivan perver iz16
- zalbert ramstein21
- erkeklerin aynı anda 9 kıza yürumek zorunda olması8
- ukrayna rusya savaşı15
- ben seçilmem seçerim diyen kezban13
- türk müzik tarihinin en iyi 5 sanatçısı13
- terapi niteliğindeki şeyler10
- gecenin şarkısı16
- şaka maka herkesin uyumuş olması12
- 24 haziran laikçilerin şöyle bir irkilmesi37
- ümit özdağ8
- yüzüklerin efendisindeki yüzükte yazan şey27
- sohbetin tıkandığı an8
- atatürkçü kızların genelde mini etek giymesi12
- korkak yazarlar15
- biri sevgilinize mesaj atsa naparsınız8
- ilişkilerin bitme nedenleri27
- ilk hoşlandığın kişinin adı17
- arkadaşlar bu kız bana bakar mı8
- neden sevgili yapıyoruz12
- her gün bir sorunlunun mesaj kutunuzda belirmesi9
- 30 yaş üstü kadınların teyze olması10
- hoşlanılan erkeğin nefret edilen erkeğe dönüşmesi8
- nigah14
- kaç yaşında öleceğini tahmin etmek10
- yaşamak istenilen ülke12
- 15 senedir akp'ye oy veriyorum battım diyen çiftçi12

entry'ler (3791)
Yüzleşmek daha karakterli bir şey.
Her on kişiden dokuz buçuğu böyle. Tedavisi de yok arkadaşlar.
Ahajshsjhsjaha sen de olmasan...
Yasemin ki o bir kraliçe çiçektir. Yüce Rabbim çok lezzetli kadınlar yaratmış şükür sebebimiz...
Hayata hergün yeniden başlamak diye bir şey yok. Salak salak konuşmayın bu tıpkı uyursam geçer, unuturum düşüncesindeki mallık.
Çok uzun ve tempolu bir yürüyüş yapmanızı tavsiye edebilirim. Bugün o kadar çok yürüdük ki şehri bitirdikten nerdeyse üstüne biraz kardiyo çalıştım iyi hissediyorum çok.
Kesinlikle bu şekilde bakmak sağlıklı değil ama hayatta hiçbir şey yapamayacağımı falan düşünürsem en son evlenirdim herhalde ki bu da çok olası değil ne yazık.
Ayrıca iki kişilik kahve yapmak çok zor tadı bozuluyor, istediğim yoğunlukta olmuyor ve benim umrumda olmaz şekerli ya da orta istemesi kesinlikle bunlarla uğraşamam çünkü benim yaptığım kahve hep sadedir. iki kişilik sade kahve yapacaksam tek tek pişmeli. Böyle takıntılarım yüzünden hayatım mutfakta geçerse diye korkuyorum...
Ayrıca iki kişilik kahve yapmak çok zor tadı bozuluyor, istediğim yoğunlukta olmuyor ve benim umrumda olmaz şekerli ya da orta istemesi kesinlikle bunlarla uğraşamam çünkü benim yaptığım kahve hep sadedir. iki kişilik sade kahve yapacaksam tek tek pişmeli. Böyle takıntılarım yüzünden hayatım mutfakta geçerse diye korkuyorum...
Ben de henüz gözüm açılmamışken böyle düşünüyordum fakat şimdi hiç değil. Eminim ki aralarında aydın ne demek daha sözlük tanımını bilmeyen vardır. Kendi götünden uydurduğu tanımı orada burada satıyordur sonra bir de şey demiyorlar mı bu böyledire ahjshs ulan sen kimsin senin nerden geldiğini...
PS: herhalde dumlupınarda olsak gözümüz bu kadar açık olmaz. Kategorikmiş kardeşim burada senin takılacağın en son şey buydu ama.
PS: herhalde dumlupınarda olsak gözümüz bu kadar açık olmaz. Kategorikmiş kardeşim burada senin takılacağın en son şey buydu ama.
Etrafta bir tane insan gibi insan yok da ondan. Allah ım sen sabır ver. Delirmemek mümkün değil gerçekten böyle depdelirmemek bile mümkün değil. Okumuş mal sürüleri dolu her yer. istisnasız.
Yirmi dakikadır zımba denen aletin adını hatırlamaya çalışıyorum ruh hastası olmayan birisi açar internetten bakar ama o beyin işte buna hükmetmiyor.
Dinsiz kitapsız mı diyeceksiniz bilmiyorum ama ne derseniz de umurumda değil hayatımda ilk defa kiliseye gittim bir vaaz dinledim hatta vaftiz belgelerinin dağıtımını falan bile gördüm ve camiden daha çok etkilendim bilmiyorum belki de ilk olduğu için acayip gelmiştir bunu ara ara yoklayacağım. Farklı hissettirdi.
Olmak istediğim yeri bilmiyorum. Kiminle olmak istiyorum, nerede olmak istiyorum, neden olmak istiyorum hiç bilmiyorum ki bilsrydim de bir şey fark etmeyecektir bunu biliyorum ama.
Saçma bir tanım. içe dönüklerin bir mantığı var ama insan doğasına aykırı bir şey bu dışa dönüklük. Çünkü dış neresi belli değil benim algılayabildiğim alanda neden dış?
Doğru düzgün yapılmış olan bir klasik soru öğrencinin çoğu alanda yeteneğini ölçmeye olanak sağlayabilir. Klasik ve test vs karıştırılabilir fakat ben sınav olayına karşıyım ama bunu Türkiye de uygulamak biraz zor. Kafaları yönlendirmek zaman alıyor.
Vallahi bizim içimiz geçmiştir. Çok üşeniyorum ya artık.
Kimseyi okumadan çıkan bir yazar olabilir.
Güzide bilgisayarımı sözlük ile kirletemem.
Benim neden hiç aklıma gelmiyor böyle şeyler.
Sürekli yokladığım bir şey bu içim fakat ne bakacak yer ne de bakacak şey kalmış. Sadece çalışıyorum. Sabah işe akşam eve. Uyumadan önce yarının ders materyalni hazırlıyorum bugün Haldun taner den bahsettikleri. Zaman dedik insan dedik. Bozuk saat ölü insan dedik ama kimse bozuk insan demedi. Acaba bu çağda yaşamıyorlar mı?
Tanımı yeniden revize edilmesi gereken bir kavram aslında tam olarak kavram da değil ama gençler seviyor tumturaklı kelimeleri.