urfali sevmis 

kapat
  1. ahmet tuncer türküsüdür sözleri ise şöyledir;

sen vuralı, yaralı yar
    gün be gün sararıyam yar
    sen vuralı, yaralı yar
    gün be gün sararıyam yar

el çektin benden
    vurdun inceden
    sende sevmiştin
    sakladın benden

anlamadım ki fayda yok senden
    anlamadım ki fayda yok senden

dost değil dost değil
    dost görünür feleğim
    yaradır, yaralıdır
    sana yüreğim
    urfalı sevmiş
    doğrudur güzelim
    seninde gönlün var
    al yanaklı yar

gül verin öksüzüme
    al gülünü tak göğsüne yar
    koy yüreğinin üstüne
    gül versin can tenine
    köz var sinende
    sır var sözünde
    sözümün sırrı
    yarin isminde
    erdal'ım bu sır
    sendedir sende
    ahmet'im bu sır
    bendedir bende

dost değil dost değil
    dost görünür feleğim
    yaradır, yaralıdır
    sana yaralı yüreğim
    urfalı sevmiş
    doğrudur güzelim
    seninde gönlün var
    al yanaklı yar
    (kel kör kirpi, 09.12.2006 19:40 ~ 30.01.2007 18:13)
  2. garip bi güzelliğe sahip türkü..

yaradır yaralıdır
    sana yaralı yüreğim..
    (gulbeseker, 09.12.2006 19:46)
  3. ibrahim tatlıses in yeni kasedine okuguğunu söylediği türkü. çok güzel yorumlayacağı kesindir.

edit: okuyamamış alişan a kaptırmıştır kendisi...
    (ozgurlerce, 09.12.2006 19:57 ~ 01.04.2007 01:29)
  4. Bir sıra gecesinde cigkofte ve raki eşliğinde hep beraber söylendiğinde insanı daha bir farklı mest eden ahmet tuncer türküsü.
    urfali mustafa'nın albümünde sıra gecesi versiyonu da dinlenesidir.
    (bu kadar yurekten cagirma beni, 22.12.2006 19:33)
  5. Sıra gecelerinde Yoğurt koydum dolaba, Urfalıyam ezelden, Urfanın etrafı şarkıları gibi olmasa da çokca söylenen, bilenin bilmeyenin dudak oynattığı güzel şarkı
    (bigowner, 22.12.2006 20:04)
  6. alişan'ın yeni albümünde seslendirdiği parçadır.şarkıyı almak için ibrahim tatlıses de bayağı çaba göstermiştir fakat galip alişandır. *
    (cadi findigi, 06.04.2007 19:51)
  7. remix versiyonuyla bu yaz her yerde çalma olasılığı yüksek şarkı.

ibrahim tatlıses'in ağrı dağın eteğinde adlı türküye yaptığı remix ile kafa kafaya yarışacaktır. bakalım kim galip gelecek..
    (salca, 23.04.2007 15:39)
  8. el çektin benden vurdun inceden sende sevmiştin sakladın benden anladım ki fayda yok senden sözleriyle içimizi sızlatan türkü.
    (plnkrdg, 29.09.2007 23:54)
  9. ibrahim tatlıses'in de okuduğu türküdür.
    bir zamanlar güzel bir duydulduğunda "keşke ibo söylese" denirdi, şimdilerde "keşke ibo okumasa" durumu sözkonusudur.
    (dervisabdi, 29.09.2007 23:59)
  10. tarafımca losta uyarlanmış türküdür;

lost değil lost değil
    lost görünür feleğim
    yaradır, yaralıdır
    sawyer'a yaralı yüreğim
    doksanuc sevmiş
    doğrudur güzelim
    seninde gönlün var
    al yanaklı yar..*

edit:eksileyen seni de seviyorum merak etme.*
    (doksanüç, 22.04.2008 23:42 ~ 24.04.2008 23:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cok sevdigi icin sevgiliyi terk etmek » cool » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » yazicioglu is hani » tsl ye alternatif lig formatlari » goalunited » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » metin turkcan » tip okumayan insanlarin gereksizligi » bosnak boregi » 11 mayis 2008 middlesbrough manchester city maci » gidemem » sozlukte kampanya yapan yazarlar » sampiyonluk kutlamalarina getirilen aslan » minik mavi balina » anne kiz diyaloglari » tek kelime ile yasamin anlami » you will never win » oz amcanin gercekten bakkal olmasi » para icin anneanne ya da babaanneyi ziyaret etmek » street fighter 4 » 5 mayis 2008 youtube a erisimin engellenmesi » bir kediyle yasamak » 11 mayis 2008 besiktas vestel manisaspor maci » migros » guntekin onay » sazlar calinir camlica nin bahcelerinde » 10 gun caylaksiniz » 10 mayis 2008 galatasaray g birligi oftas maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa