ahmet tuncer 

kapat
  1. urfali sevmis sarkisiyla güzel türkiyemin güzel anadolusunda (özellikle güney kesimleri) meshur olmus bir sarkici.
    (kaiserstuhl, 24.01.2007 04:37)
  2. yanılmıyorsam mahmut tuncer in yeğeni olan şahıs...
    (gonul diyorum akil diyorlar, 11.08.2007 09:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oks ye giren sozluk yazarlari » deniz enguzel » siki tutun » sozluge tazminat davasi acmak » traktor » billur kalkavan » avluda oturan sizofrenler » eski sevgilinin evlenmesini anlatan sarkilar » gencligin gozyaslari » evanescence yi tek kisi sanan gafil » gece muduru » coolio » saint exupery » ateistten kemalist kemalistten musluman olmaz » bursaspor besiktas gerginligi » sozlukte sazan avi » opmek yok dokunmak yok vermek yok ne var lan it » roland garros 2008 » f 22 » mustecep » steve mcqueen » nur serter » matthew fox » babadag » araba surerken iki eli birakmak » diyarbakir dan mi geldiniz » recep tayyip erdogan » bu oda otuzbir kokuyor » nefaki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa