sawyer 

kapat
  1. (bkz: james sawyer ford)
    (uludagsozluk, 03.05.2008 22:06)
  2. kedi dili de denilen ve pasta yapımında kullanılan, bisküviye benzer fakat kek tadındaki bir cins tatlı.
    (liberalisticcommunist, 07.05.2008 16:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sahtekar bir ailenin namuslu bir uyesi olmak » salam » demir aliyo » bilmezdim » recep tayyip erdogan stadi » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » sozluk ibnesinin genis ailesi » 2008 avrupa futbol sampiyonasi » musahip » street fighter 4 » edit » forlorn till dawn » belle » aman heri » gonullere taht kurmak » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » bilgehan demir » sound check » hasenat » cinliler » eeyore » champions online » aysam » sampiyon fener en buyuk fener » ata demirer » arabam var » harun yahya nin ataturk sevgisi » itu sozluk » gotunde ciban cikmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa