rivotril 

kapat
  1. rivotril : sara hastalıklarında kullanıldığı rivayet edilen yalnız hiç bir doktorun hiç bir hastasına yazmadığı suç dünyasının ağzında çekirdek gibi yediği dünya tarihinin en tehlikeli uyuşturucusudur.

Eroin kullanan kimselerinde, krizlerinde, rahatlamak için kullandığı bu hap 2 veya 3 adetten sonra insan bilinci kapatarak bilinç altında kalmış bütün dürtüleri ortaya çıkarır. Bu hapı kullanan insanlar annelerini bile eskiden söylediği bir cümle için hiç düşünmeden öldürebilirler.

Yeşil recete ile satıldığı rivayet edilen bu ilaç, kenar mahalle lerin köşe başı torbacılarında 30 adeti yani bir şişesi 15 ytl ye satılmaktadır.

Sağlığa yararı hakkında yaptığım araştırmalarımda herhangi bir bilgiye rastlamamış olmam beni derin düşüncelere itmiştir.
    #505276 (cehennem tanrisi, 06.08.2006 17:12)
  2. cogu antiepileptik gibi bagimlilik yapar kendisi. receteyi yazan doktor kisiyi buna uyarmaya yasal olarak mecburidir.
    #1504745 (ben eksi sozluk teki guru, 08.04.2007 11:07)
  3. tecavuzcu coskun ilacı olarak da bilinen bir ilaçtır.

ticari takdim:
    sıvıdır. *
    endikasyonları:
    hafif dozda kullanırsanız acayip kafa yapar. uygun dozda kullanırsanız uyuşturulmuş halde iken başınıza gelen hiç bir şeyi hatırlamazsınız.

kontrendikasyonları:
    bu ilacı kullandıktan sonra uyandığınızda beyaz bornoz giymiş, boynunda künyesi olan, derisi yeni duş aldığı için pembeleşmiş bir nuri alco görmezseniz sorun yoktur.

çocuklara ulaşamayacağınız yerde saklayınız ve acil durumlarda bir hastahanenin acil servisine müracaat ediniz. *
    #2682504 (olursem beni sana gomsunler, 10.12.2007 11:26)

© 2008 - uludağ sözlük

rivotril başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rivotril ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rivotril nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» houston » mufredata uymadan ders vermek » laz » en az uc emo dogurun » penisin amansiz vajina dusmanligi » firat haber ajansi » augustus hill » cosplay » mehmet eren » askeriyedeki mali imkansizliklar » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » heredot1923 » wigan athletic » turhan bozkurt » bunu yapan turktur dedirten olaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lost un en guzel bayani » ozel mesajla tepki gostermek » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » kardese yapilan iskenceler » ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin » durusma » unitaryenizm » matrixxx » nerede bu devlet nerede pijamalarim » akilli fisler » eksi sozluk » kurt coban » turkce » google maps for mobile » ergenekon neo con iliskisi