gamzeler 

kapat
  1. ulascan ay sarkısı.

seni böyle görmek istemezdim yar
    saçların kar beyazı, yüzün solgun

seneler doldurmuş gamzelerini
    ama gözlerine dokunmamış yar

yazık sana nasıl kıydılar yar
    öpülecek ellerini kimler yordu

acılar çürütmüş hayallerini
    ama gözlerine dokunmamış yar.
    #369394 (can, 23.06.2006 19:04)
  2. savaş ay'ın oğlunun şarkısı. adam o kadar içten yazmış ve söylemiş ki gözleriniz dolar.
    #1343222 (hendrix, 24.02.2007 19:21)
  3. ulaşcan ay'ın, "seneler doldurmuş amzelerini" şeklinde söylediği şarkı.

(ara: amze)
    #2084314 (beyazyelkenli, 07.08.2007 05:33)
  4. ulaş ay'ın babaannesi şükran ay için yazmış olduğu çok güzel bir şarkı.
    sözleri şöyledir:

seni böyle görmek istemezdim yar
    saçların kar beyazı, yüzün solgun

seneler doldurmuş gamzelerini

yazık sana nasıl kıydılar yar
    öpülecek ellerini kimler yordu

acılar çürütmüş hayallerini
    #2246566 (monsta, 02.09.2007 04:01)
  5. eğer gamzeli birine aşık olduysanız, onun arkasından dinleyip ağlayabileceğiniz şarkıdır.
    #2321346 (Umutluyum Hala, 15.09.2007 16:36)

© 2008 - uludağ sözlük

gamzeler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gamzeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gamzeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayyip erdogan aromali parfum » un dos tres i love you aragones » serdar ortac » embesil genclik turkcesi » dj strawberry » actionmax » finalde milan ile eslesecegimizi dusunuyoruz » kendini olgun zannettiginden kimseyle cikmayan kiz » surulesmek » unluler oynamasa daha cok satacak urunler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games