didem madak 

kapat

1. "pulbiber mahallesi" adlı kitabın yazarıdır.
    kitaba başlarken " bu kitap ısrar üzerine yazılmıştır" yazısını görürsünüz.
    sonra kitap "eyvallah" diyerek biter.
    ağzınızda bir tat kaldığı doğrudur, biber' den fazlası...
    diğer kitapları: Grapon Kâğıtları (2001), "Ah"lar Ağacı (2002)
    #1981334 (abala, 21.07.2007 22:35)
  2. öncelikle sırf adaşımdır üstüne bir de kitap yazmıştır diye alınır "pulbiber mahallesi" kitabı.
    afiyetle okunur hemencecik.

izmirlidir ya ondan sevdim ben çok.
    #1981341 (vera, 21.07.2007 22:36)
  3. 1970'te izmer'de doğdu. ilk ve orta öğrenimini izmir'de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Genç kuşağın usta kadın şairlerinden. Ruhunu ütüsüz ve buruşuk gezdirmeyi sevdiğinden hiçbir zaman yeterince "düzgün insan" olamadı. Tezgâhtarlık, sekreterlik, anketörlük gibi işlerde çalıştı. ilk şiirleri Sombahar ve Ludingirra dergilerinde yayınlandı. Bireysel ve toplumsal özgürlük vurgulu şiirlerinde kadının iç dünyasını yansıtıyor. Grapon Kâğıtları isimli ilk kitabı inkılap Kitabevi Şiir Ödülü'nü aldı.
    #2156078 (leggare, 18.08.2007 20:32)
  4. önde gelen şiirleri;

şimdiden bir hatırasın
    aşktan n anlarsınız bayım
    kalbimin en doğusunda
    iris in ölümü
    kaç zamandan
    pollyanna ya mektuplar ıv
    kedilerin alışkanlıkları
    #2156081 (leggare, 18.08.2007 20:33)
  5. pulbiber mahallesi adlı tadından yenmeyen şiir kitabının yazarı. daha çok ısrar etmeliyiz kendisine şiir yazması için.
    #3471306 (rapunzelll, 30.05.2008 23:15 ~ 14.10.2008 12:22)
  6. bütün hüzünlerinin adı anne olan çocukluğunu elinden tutmuş sendeleyerek yürüyen bir güzel kadın, ne büyük şans kalemi kağıdı olmak...
    #3838270 (teardrop, 19.08.2008 09:26)
  7. kırık kalplerle süslü bir sayfaysan
    camsan, saydamsan, beni kırarsan
    simlerimle sevişirim seninle
    o süslü sayfaların üzerinde
    içimde mutlu iki yıl varsa,
    içimde biri simli iki kadın varsa
    sen, gelirsen ve yok edersen
    bunu yazmak istiyorum sana
    sonra postalamak istiyorum
    simli bir yılbaşı kartıyla
    hiçbir mektup artık beni ikna etmiyor hayata
    ..."
    #4165987 (umaysuyla, 31.10.2008 16:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

didem madak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. didem madak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu didem madak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about didem madak. Copyrights of the articles are belong to their authors.