fikret hakan 

kapat
  1. YÖNETTiĞi SiNEMA FiLMLERi;
    (bkz: Sürgünden Geliyorum)
    (bkz: Cennetin Kapısı)
    (bkz: En Büyük Patron)
    (bkz: Hammal)
    (bkz: Sürgün)

ÖDÜLLERi;
    2 antalya film senligi, 1965, kesanli ali destani, en iyi erkek oyuncu
    izmir enternasyonal fuari 1 film senligi, 1965, kesanli ali destani, en iyi erkek oyuncu
    5 antalya film senligi, 1968, olum tarlasi, en iyi erkek oyuncu
    8 antalya film senligi, 1971, hasret, en iyi erkek oyuncu
    30 antalya film senligi, 1993, yalanci (TV), en iyi yardimci erkek oyuncu
    34 antalya film senligi, 1997, yalanci (TV), yasam boyu onur odulu
    (fatal, 16.02.2007 21:04)
  2. bir dönem eşi olan humeyra'ya el kaldırmanın da ötesinde bildiğin dayak attığını öğrendikten sonra nazarımda eski değerini yitirmiş jönlerimizden.
    (leggare, 16.02.2007 21:39)
  3. asil adi bumin gaffar citanak olan turk sinema sanatcisi.
    senarist, yonetmen ve yapimci.
    kesanli ali destani ile buyuk bir une kavustu.
    kultur bakanligi' nin verdigi ' devlet sanatcisi ' unvanini aldi.
    (dilaraa, 20.07.2007 11:14)
  4. 12 eylül askeri darbesinin ardından aziz nesin, emre kongar gibi aydınların hazırladıkları "aydınlar dilekçesi"ne kendilerini aydın sayarak imza atan ibrahim tatlıses ve grubu'na dahil şahsiyetttir kendisi. 12 eylül yönetimi dilekçeye sert bir tepki verince bir anda çark etmişler ve şu traji-komik savunmayı yapmışlardır: "biz kahvede otururken getirdiler, 'koopearatif kuruyoruz' dediler, biz de metni okumadan imzaladık."?!
    (illumination, 24.12.2007 23:44 ~ 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seks i izdivac » hicbir seyden memnun olmayan insan » her sike atlayan uludag sozluk yazarlari » alem got olmus gotlerde mudur » sins of omission » geceyedir kusmelerim » ahmet saglam » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » saovi » star ana haber » koko » fatih urek » onur oymen » genelev » her seyin caresi olarak interneti gormek » killik » kayganak » warez bb org » sozluk iletilerini alt alta okumak » 30 days of night » arel universitesi » vildan atasever » aymaz » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » redd » gunduz yolculugu » adalet emiri » schattenfaust » shoot first a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa