gerard butler 

kapat
  1. 69 doğumlu ingiliz aktör. attila the hun daki attila dır kendisi. ayrıca vizyona girecek olan 300 filminde de kral leonidası oynamıştır.
    (paradigma, 23.01.2007 03:59)
  2. dracula 2000,attila (2001) , the phantom of the opera (2004), beowulf grendel (2005), ve Burns (2006) gibi filmlerde de oynayan, yakışıklı-yetenekli iskoç aktör. 300 filminde, pers elçisine bir this is sparta diye haykırışı ve onu kuyuya gönderişi var ki, adamcağız daha kuyuya düşmeden naranın etkisinden zaten ölmüştür dedim. ayrıca 300 de süper bir performans da göstermiştir.
    (peytonpeyton, 08.04.2007 20:37)
  3. 300 adlı filmde, karizmasıyla dahi izleyenleri tırstıran, süper oyuncu. kendisi aynı zamanda, bol bol denk geldi mi, kral, şovalye, vampir gibi rollerin altından girer, üstesinden çıkar efenim..
    (faidelibilgi, 09.05.2007 20:50)
  4. aldığım bu ödül ve yönetmenimin bu güzel sözlerde sevişeceğim birini bulmama yardım etmezse diyerek beni benden almış. ardından bu ödül "büyük" diyerek sempatimi kazanmış ve sonrasında "önce bu ödül, sonra valilik" diyerek kopartmıştır. bir "i ll be back" deyişi varki tam süper.
    Sırf bu yüzden 300 spartan filmini izlemee karar verdim...
    (karga, 22.07.2007 21:11)
  5. kendisi mavi gözlüdür. 300 filminde kara saça, kara sakala mavi göz gitmeyeceği için siyah lensle oynamıştır. karizmadır, yakışıklıdır, bakışları ateş saçar falan..
    (yozishanko, 23.09.2007 10:48)
  6. eleman 300'e hazırlanırken o baklavaları yapabilmek için günde 4000 mekik çekmiş.
    (bkz: çüüüüüüş)
    (tavukbalikkellebunlaryenirelle, 02.10.2007 02:21)
  7. oynadığı filmler.

(bkz: PS I Love You)
    (bkz: 300)
    (bkz: beowulf and grendel)
    (bkz: the game of their lives)
    (bkz: The Phantom of the Opera)
    (bkz: dear frankie)
    (bkz: timeline)
    (bkz: lara croft tomb raider:the cradle of life)
    (bkz: reign of fire)
    (bkz: the jury)
    (bkz: shooters)
    (bkz: attila the hun)
    (bkz: jewel of the sahara)
    (bkz: dracula)
    (bkz: harrison's flowers)
    (bkz: the cherry orchard)
    (bkz: one more kiss)
    (bkz: lucy sullivan is getting married)
    (bkz: please)
    (bkz: the young person's guide to becoming a rock star)
    (bkz: little white lies)
    (bkz: tale of the mummy)
    (bkz: fast food)
    (bkz: tomorrow never dies)
    (bkz: mrs. brown)
    (Kajmer, 31.10.2007 14:17)
  8. dracula 2000, tomb raider, operadaki hayalet gibi filmlerle ufak çıkışlar yapmış olsa da, esas büyük adımı 300 ile atan iskoç aktör ve şarkıcı. 300'de ölümü yücelttiğine bakmayın, karanlık sakallarının arasında gözleri hayli hırslı parlıyor.
    (suruden ayrilan idealist kuzu, 23.01.2008 22:15)
  9. her filmde ayrı bir tipe bürünen muhteşem gözlere sahip iskoç aktördür.
    her rolün adamı iyi oyuncudur.
    kendisini yakışıklı bulmadığını söylese de kendisine can kurbandır.

http://gallery.beardcommu...llery23/gerard_butler.jpg *
    (peizerat, 25.03.2008 14:06)
  10. ilk kez ps:i love you'da izlediğim ve hayran olduğum muhteşem oyuncu.
    (bi nick bulamadim kendime, 21.04.2008 00:05)
  11. (bkz: this is sparta)
    (zitadam, 21.04.2008 01:02)
  12. 300 filminde insanı sinir eden bir saç sakal modeli bırakmış olsa da normal hali epey güzel bir aktördür.

karşılaştırmalı hali;

http://www.megacalendars....mages/GERARD%20BUTLER.jpg

(bkz: nereden nereye)

fakat leonidas karakterinin hakkını fazlasıyla vererek oyunculuğunda da kendini kanıtlamıştır.
    (karin, 08.05.2008 15:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » windows media player » ali kesen » ahmet turk » 1408 » sahin k nin soyadi » nick drake » kekistanlihobbit » super mario » okuyo musun kaca gidiyosun » insan mal olmasin » love is blue » ismail turut » osurana cok yasa demek » uludag sozluk moderasyonu » iskender buyuk » sekte vurmak » max payne » zardanadam » vattafakizgoin10 » kars » havayolu » dinozor » 13 mayis » cildir in tarihi eserleri » felsefe » sozluk formati » yok artik dedirten anketler » championship manager da edit yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa