euthanasia 

kapat
  1. ing. ümitsiz hastanın ilaçla öldürülmesi, acısız ölüm.

ayrıca; dördüncü nesil bir yazar. *
    #2579565 (finally free, 11.11.2007 14:29)
  2. gece gece üşenmeyip beni bir sanat tartışmasına çeken, birikimi olduğunu ezmeden gösteren ve paylaşan yazardır. Takip edilmesi faydalı olabilir. Bana göre olur da size göre bilemem.
    #2663462 (misisipikedisi, 05.12.2007 03:10)
  3. (bkz: ötanazi)
    #3020210 (ben hep 17 yasindayim, 17.02.2008 21:15)
  4. (bkz: youthanasia)
    #3046562 (guilt and regret, 23.02.2008 02:42)
  5. bu sözcük "eu" * ile basladigi icin, ilk bakista insanin aklina iyi seyler getiriyor.
    sonra anlaminin "iyi ölüm" oldugunu ögreniyorsunuz ve biraz sasiriyorsunuz.
    üstelik bu tür "ölüm" hizmetlerinin ne kadar etik oldugu hala tartisiliyor ve bazi avrupa ülkelerinde bu tür olusumlara karsi yeni yasalar düzenleniyor.

ayrica euthanasia "kalemi güclü" bir sözlük yazaridir.
    #3654495 (Cevriye, 12.07.2008 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

euthanasia başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. euthanasia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu euthanasia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol federasyonu baskani olmak » ayrintilar arttikca yalanin inandiriciligi artar » hastasi olunan alintilar » completeness » klasik kayserili pazarlik diyaloglari » korsana hep destek tam destek » kayserili kizlar » google earth de eski sevgiliyi gormek » toz tutan notebook ekrani » kurt fasisti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci