bugün

Tamamen tezatlıklardan olusan bir reflekstir. Büyük olasılıkla kişinin içi kan ağlıyodur, ancak gururludur, fakir de olabilir *
-lan osman bu halime değilmi senin eskisi
-ahahahhahahahhaha
-neye kahkaya atıyon lan
-kafasına kuş sıçmış bide yanındaki lavuğa bak öküze benziyo.
Sinirlerin boşalması sonucu ortaya çıkan olaydır ya hüngür hüngür ağlayacaktır yada deli gibi gülecektir e erkek adam ağlamaz ozaman deli gibi gülmek gerekir nede olsa atın iyisine doru yiğidin iyisine deli derler...
hala şu ya da bu şeklide mesaj verme kaygısı yaşandığına göre eski sevgilinin eskimemiş olduğunun göstergesidir.
kahkaha atılır ve ardından:

"-ya senden bizim sözlükte çok bahsediyorlar. kulakların çınlıyor mu? valla bak çok iyi(!) bahsediyorlar. " *

şeklinde kısa bir dialog yaşanır. * * *
(bkz: yazarların eski sevgili mağduru olması)
eski sevgilinin cem yılmaz olması durumunda sergilenecek davranış.
durup dururken yolda karşılaşınca atılan kahkaha da kişinin zararına eski sevgilinin yararına bir durum oluşur. iyi ayrılmışım hedesi geçer kafasından. (bkz: deli mi ne)
zorlama olur biraz. daha güzeli görüşür selamlaşıp yanından ayrılırken eski sevgilinin de duyabileceği şekilde * yanınızdaki bi arkadaşınıza "neydi bunun adı yaa" demektir. güzel bi muhabbetten sonra eski sevgiliye atılmış çok güzel bi goldür. hele bi de ayrılırken golü yiyen taraf sizseniz tadından yenmez.
kendini farkettirmek, ''hah hiç de skimde değil'' modundaymış gibi görünmek için yapılır genelde.ama çok uzun zaman geçmişse üstünden, ulan bunun için mi ağladım o kadar düşünceleri geçerken adamın aklından, yapılabilecek eylemdir.
esasen umursamaktır.yanında sevgilisi varsa şayet içten içe ağlamak, kahrolmaktır..
basitleşmektir.
çocukluktur, zira bu kadar basitlik anca ilkokuldayken yapılır.
hangi sebeple yapıldığına göre anlamı değişebilecek davranıştır . eski sevgiliyle yaşanan güzel anların onu gördüğünüz anda
bir film şeridi gibi gözün önünden geçmesiyse kahkaha sebebi , bu güzel birşeydir . Fakat genellikle eski sevgilinin dikkatini çekmek ve o yokken de mutlu olduğunu ona göstermek amacıyla yapılır ; ki bu kişiler bu tür davranışlar içinde bulunmakla eski sevgiliyi unutamadıklarını kanıtlarlar .
tepki vermektir . gerek yoktur. var mıdır ?
atılan o kahkaha yenilen tekmenin acısıyla birlikte bozulan bir piskolojinin işaretidir.
okan bayülgen'in, deniz seki ve hüsnü şenlendirici'yi gördüğünde yaptığı davranış biçimi.
paranoyaklıktır, eski sevgiliyi görür görmez gülüyorsan onu kıskandırma çabaları, bak ben mutluyum imajı çizmeye çalışmaktır. gereksiz lise aşklarını anımsatır.
ergen hareketidir ve fazlasıyla gereksizdir. medenice bir selam her şeyden etkili olacaktır.
aslında eski sevgiliyle nasıl ve ne şekilde yolların ayrıldığıyla alakalıdır.istemeyerek ayrıldıysa içi kan ağlamasına rağmen güçlü gözükmenin bir yoludur.ama sevmiyorsa ohh kurtuldum nidası da olabilir.
hala eski sevgiliyi taktığının göstergesidir. zira takmayan insan görmemezlikten gelir ki bu da eski sevgiliyi deliye döndürür.
direkt yüzüne bakınca değil de, bir kaç saniye sonra, arkadaşlarla konuşurken anlamlı anlamsız her şeye paso abartılı kahkaha atmak da olabilir. "bak sensiz ne kadar da mutluyum" mesajı verilmeye çalışılınır.

ha eski sevgili tınlar mı, tınlamaz. terkeden o, niye tınlasın lan.
eski sevgilinin "açıkta bişey mi gördün, ne var?" şeklinde yanıtlayabileceği davranış.
Eski sevgili geçerken çok mutlu olduğumu görsün diye Yandaki kişiyle konuşuyormuş izlenimi vererek kahkaha atıldığında kişi yüksek sesle "ne bağrıyon" diyebilir her ihtimali göz önünde bulundurmalı.