a ay 

kapat
  1. Yönetmenliğini reha erdem'in yaptığı, başrolünde yesim tozan'ın oynağı 1988 yapımı siyah beyaz filmdir.
    (miksaj, 18.07.2006 13:02)
  2. insanın içinde büyükada aşkı uyandıran film.*
    bulmak çok zordur bu zamanda, bu filmi. *
    (recall, 09.02.2007 02:15)
  3. şu zamandaysa bulmak pek kolaydır.
    cd'si mart itibariyle piyasadadır.
    korkuyorum anne ve 5 vakit'e oranla
    daha zor bir filmdir. izlemeye niyetli
    olanların avrupa sinemasını seviyor olmaları
    bu filmi sevmeleri için kilit noktadır.
    (ArsMagna, 14.03.2007 22:46 ~ 21.03.2007 11:52)
  4. filmde tanıdık çehre olarak sadece munir ozkula rastlıyorsunuz. küçük kıza (yeşim tozan);

-rüyalarını anlamlandırmaya çalışma. rüya sadece rüyadır. rüyanda gördüğün kuş sadece rüyanda gördüğün kuştur! o kuşlar asla şu gördüğün (gökyüzünü işaret ederek) kuşlara benzemez!

vari sözler sarfederek, hem küçük kızın(yeşim tozan) hem de uyku sonrası rüya yorumlarından medet uman insanların aymazlığına bir balyoz indirmiştir.

1988 yapımı,özgünlükte çığır açmış,buram buram sanat kokan reha erdem eseri.
    (butlan, 19.03.2007 23:45)
  5. kutluğ ataman ın oynadığı tek film.
    (cunup, 30.08.2007 19:51)
  6. efsunludur.
    edip cansever, sevim burak, john donne kokar.
    büyükada'da ba$lar, biter.
    (ceviz agaci, 15.02.2008 18:16)
  7. reha erdem'in ilk uzun metraj denemesi. filmin çekildiği dönemin kültürel-sosyal manzarası düşünüldüğünde yönetmen şahsın çizgi-dışılığı kendini tüm çıplaklığıyla hissettirmektedir. pek sevdim. yirmi yıl öncesi için öte bir film.

(bkz: gülsen tuncer)
    (bkz: özcan özgür)

(bkz: antonio vivaldi)

(bkz: osman kavala)
    (vernon sullivan, 22.02.2008 22:38)
  8. seksenlerde yapılmış kötü bir alternatif sinema denemesi. reha erdem in yönetmenliğini geliştirmeden çok çok önce çektiği bir film olmasından kaynaklanıyor sanırım. zira geçtiğimiz yıllarda çektiği korkuyorum anne ile arasında dağlar vardır.
    (abisesque, 22.02.2008 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nemo » emre aydin » aferin cocuklar hep boyle » grace » deprem ve yerin altindan gelen insan sesleri » shabani nonda » yengec fener » limit hiz » 11 mayis 2008 wigan athletic manchester uni maci » 5 mayis 2008 youtube a erisimin engellenmesi » 18 yas hayalleri » valery meladze » renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak » ilk gece hakki » corapla sevismek » gotten uydurmak » tarihteki buyuk yalanlar » kasimpasaspor » askta kaybeden yoktur » hakan gulseven » ling xiaoyu » mevlut erdinc » yalniz yasamak » karabasan » white horse » gatekeeper » medar » genc polisler rahatsiz » kale nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa