osman kavala 

kapat
  1. 1957 paris doğumludur. kavala şirketler grubu yöneticisi, tesev yönetim kurulu üyesidir. kızıl milyarder olarakta nam salmıştır.
    (yeselaa, 27.01.2007 16:18)
  2. anadolu kültür as'nin patronu bununla ilşkili olarak diyarbakir'da bulunan diyarbakir sanat merkezi'nin de kurucusu. Türk-Polonya iş Konseyi, Türk-Yunan iş Konseyi, Center for Democracy in Southeast Europe (Güneydoğu Avrupa'da Demokrasi Merkezi) gibi çeşitli iş ve toplumsal kuruluşların Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunmuştur. yazar tarik bugra'nın kızı ayse bugra ile evlidir.
    (teknick47, 06.04.2008 16:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» klasik muzik dinlemenin havasi » cennetten kovulan » my own private idaho » cennetten kovulan insan replikleri » cymbeline » pozisyonu bozmak » is baska arkadaslik baska » cemal sureya » arti oylandikca karmanin dibe batmasi » tornado » timsah gozyaslari » benim hayalim bir hayalimin olmasi » here i am » dunya kadar malin olacagina findik kadar » beste yapmak » bogurtlenli recel » bursali misin kadifeli gelin » med cezir » siyah kare » fatih terim » ataturk u puta benzetmek » ersin34 » straddle » lat » blood the last vampire » lanet olsun federaller geldi » opusme sahnesi olmayan filmler » air jordan » bir kisim sozluk yazarinin irkci oldugu gercegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa