bugün

entry'ler (306)

17 ocak 2025 hatayspor galatasaray maçı

Haysiyetsizler Galatasarayın net penaltısını yedi.

13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı

Olmayan kornerden gol atmış fenerbahçe :D haram gol yani.

12 ocak 2025 fenerbahçe açıklaması

son dakika

"tüm fenerbahçe taraftarlarına sesleniyoruz. tümosan konyaspor maçında lütfen birbirinizin üstüne işemeyin "

ikinci sıradaki takım

Haftalardır yöneticisinden teknik direktörüne, futbolcusuna kadar ağlayan iftira atan suyun karşı tarafına metin öztürk tarafından kullanılan harika hitap.

fenerbahçe taraftarının birbirinin üstüne işemesi

Ali koçun basın toplantısında açıkladığı bilgi jahdksdkxö

Ne biçim bir camia lan bunlar. Her türlü musibet var.

galatasaray u17 fenerbahe u17 maçı

25 aralık 2024 günü oynanan ve Galatasaray u17 takımının 8-1 kazandığı maçtır.

Edit: 20 aralıkta iki takım arasında oynanan u19 maçında ise Galatasaray fenerbahçeyi 3-2 yenmiştir.

20 aralık 2024 türk futbolunda kara gece

Ayan beyan ortaya çıkmıştır. Eyüpsporun iptal edilen golünde faul yok. Fenerin attığı gol öncesinde ise şimdi baktım pozisyona net faul var dirsek var çok net. Gol iptal olmalıydı.

Ya yeter amk bi futbol zevkimiz var içine ettiniz. içine ettiniz!! Ya lig niye oynanıyor abi ? Bu akşam bitirin ligi kupayı verin special zırt a.

yapısına da yalısına da saplayıp geçmek

galatasarayın bu akşamki trabzon maçını kazanarak gerçekleştirdiği eylem.

daha çok ağlayın lan. o son saniye golü ne kadar göt yaktı bu akşam hehehehehe.

gs nin aldığı haram 3 puan

anca yalıcıların ve yalayıcıların iddiasıdır.

galatasaray aslanlar gibi , kanırta kanırta hakeme rağmen kazanmıştır. üstelik trabzonda ozan tufan kırmızı kartla atılmalıydı. ona rağmen.

dua edin apokerim berbat günündeydi. şu maçın hakkı 5-1 falandı.

edit: bir de top çıkmadı diyor .hayırdır lan kimsenin elinde olmayan görüntü mü var elinde ? daha iki hafta önce manajın barışa kırmızılık darbesi vara rağmen verilmedi, bu pozisyonda mı sahtekarlık yapmayacaklar galatasaray aleyhine ?

hamsi koydum tavaya da başladı oynamaya

karadeniz yöresine ait bir şarkı .

hahahaha

16 aralık 2024 trabzonspor un auttan attığı gol

yayıncı kuruluş o topun izdüşümünü açıklayacak. yok öyle dünya! geçen hafta montajlanan var kayıtları gibi de değil orijinal halini paylaşacak.

16 aralık 2024 galatasaray trabzonspor maçı

Hakemini yapısını mhk 'sını üst üste koyup yendiğimiz maç.

Hadi durdursanıza ulan Galatasarayı.

gooooolllllllll gollllllll gooooooll

michy bathsuayi attı lan goooooooollll .

16 aralık 2024 galatasaray trabzonspor maçı

Lan Allah belanızı versin top dışarı çıktı gol öncesi. Hiç mi ahlakınız yok lan sizin.

yunus akgün

Tek başına taşıyor takımı. Makine gibi aslanım.

kadınların hiç memnun olmaması

Çiçekten falan memnun oluyoruz diyorlar da yalan. Kadınların çok azı bunlardan memnun olur. Acayip içten pazarlıklı varlıklar bunlar.

tenett

Tamam:d

prunella

Şöyle diğer fotolarına da bi baktım da tam tespit ettiğim gibi ilgi delisi hahsjkam

Muhtemelen manitası yok ve düzenli manita yapana kadar buradaki saf çocuklara kendine övgüler düzdürecek jadnjaks.

ilgi arsızı sözlük kezbanları

Bura benim başlığım parlak kezo ışığını söndürmeden kaybol.

sözlükteki kadınlara karşı saygısız tutum

Var böyle tipler ve çok acınası tipler.hayatları boyunca bir kızın elini tutmamış, bir kızla sevişmemiş ne bileyim bara da mı gitmediniz aq.