entry'ler (4499)

asgari ücret alanlar nasıl geçiniyorlar

bilmiyorum asgari ücretli yok diyolar sadece asgari ücretten gösteriyorlar sigorta ödememek için diyolar ama asgari ücretli sayısını nereden bilebiliriz ayrıca emekli olunca boku yersin.

ali şen

Galatasaray şike yapmadı diyen Fenerbahçe başkanı.

karının bacaklarını okşamak

Oo en merak ettiğim sonra dudaklarına yumulacaksın amma okşarken siyah çorap-mini etek olacak.

survivor

Halka geçirme oynayıp duruyorlar başka oyun yok mu..

ea sports fc 25

Gamepass e geldi indirdim ilk oyuna girdim kadrolar güncel değildi 2 saat sonra girdim kadrolar günceldi nasıl oluyor bu.

ülker neden boykot

yok neymiş sturbacks ziyareti yapmış la yapsın desteklediği anlamına gelmez ki şokta ürünlerini satıyormuş bim a101 hatta tarım kredi kooperatiflerinde bile satılıyor. israil'e ihracat yapsın döviz gelir işte ülkeye.

bütün vajinaların aynı olması

Bu erkek milleti salak yüzü güzeli sikmek istiyor ama bütün vajinalar aynı.

leroy sane gs

O 10-15 falan değildir olursa 7-8 diye açıklarlar.

çok güzel bir kızın kasiyerlik yapması

orospu olmasına gerek yok zengin koca bulur ama onun yerine kasiyer.

ateistlerin cevab veremediği sorular

allahım ne malım trole cevab veriyorum jssjjssjs.

pas yapan ispanya nın götünü indirdiler

Sakin ol penaltılarda kazandılar sadece.

rakıyı sek içmek

rakıyı sek içecen karı gibi süslemeyecen(mezeleri kastederek) derdi kuku bey amca.

çin de niye tecavüzcü göçmen haberi yok

her gün Çin haberi mi takip ediyorsunuz tecavüz haberi yapılıp yapılmadığını nereden biliyorsunuz.

31 çekerken miyavlamak

mastürbasyon ve seks de kimseye zarar vermiyosan zevk almak için sınırsız hayal kurabilirsin kimseye zararı yoktur ben demiyorum uzmanlar diyor.

kadın futbolcuların erkeklerden fazla kazanması

erkek futbolunda kendi kazandığına göre bonservis ücretleri uçtu gitti sanırım bu anlatılıyor.

boş yapma

Eskiden karşı görüşe genelde yav he he denirdi sonradan bu boş yapma çıktı.

üniversiteden sonra ne bok yiyeceğiz sorunsalı

kalbimizin sesini dinlemeye çalışsak kalbimiz durur
Öyle bir şans.

lgbt hareketinin amacı

Evet aileyle dertleri yok hatta evlilik yapan eşcinseller var. Batı ülkelerinde nüfus arttırma çalışmaları yapılıyor lgbt'yle düşürme planları olsa kendi ayaklarına sıkmış olurlardı.

en güzel bira

en hafif biradır yani Bomonti.

ateistlerin cevab veremediği sorular

kulağımın arkasını elimi deyince hissediyorum interneti görüyorum naaıl göremiyorum
görünme ihtimali varken görünmemesi sıkıntı yani görünse kesin emin oluruz veya emin olma oranımız artar
başka konulardan örnek veriyorsun ama konuların hepsi aynı konu değil farklı konular olduğu için insanın içinde şüphe kalabilir
onu yaratan muhteşem Allah nasıl hep var olabiliyor ;)