bugün

tweet okumaya alışmış okurun çaptan düşmesi neticesinde sıkça rastlanan durum. 140 karekter ya da hiç pisikozu.
Gunun 24 saatı tweet okuyup 1 saat kıtap okumayan bır mılletten geldıgımız ıcın normaldır efendım.
benim sürekli yaptığım olay 3 satırdan fazlaysa benim için o yazı bitmiştir.
sözlük ruhuna uymaktır.
yazara da iş düşüyor diye düşündüren vaka.
sen yaz, sözlüğe at kardeşim.
balık bilmezse, halik bilir.

tanım: çoğu sözlük yazarının yaptığı.
Bu yoldan ilerleyenlerin hiç mad men başlığı okumadığını gösterir.*
doğru ve haklı bir eylemdir. ulu sözlüğü, ulu makale ile karıştıran ve hep aynı kelimeleri kullanıp iyice sıkan, çaplı görünme çabasının altında ezik görüntüsü veren yazarların yazdığı uzun entryleri okumamaktır.
Bu kişi aynı zaman da kitap da okumaz. Kitap okusa bile sadece okumak için okur. Kimseden geri kalmamak için...
bazen üşenmektir.
uzun olması açıklayıcılığı arttırır evet. Fakat boşluksuz olması ve fazla gerekli olmaması okumamayı gerektiriyor. Kısa ve öz olunmalı.
uludağ sözlüğün kanayan yarasıdır. inciciler bile daha iyi lan bu konuda.
işte o gerzolar lisede de roman okumaktan sıkıldıkları için, ÖSS de çakıldılar. Sonuna kadar okumak lazım hem belli mi olur belki asıl laf sondadır, yanı yazar soyuttan somuta yöntemini kullanmıştır
mantıklı uygulamadır. 3 satırı geçen entryi siksen okumam. gider kitap okurum amk.
kötü bir alışkanlıktır.

arkadaşlar özür diliyorum sizden özenip bezenip yazıyorsunuz .
yeri geliyor o entrye saatinizi ayırıyorsunuz ama ben uzunsa sadece ilk cümlesini okuyup aşağıya iniyorum.
kötü biraz. afedersiniz.
Göz sağlığı açısından önemlidir.
(bkz: üşengeç olmak)
konu ilgincse okunur.
Yazanın bile dönüp ikinciye okumadığı entry leri diğer yazarlardan okumasını beklemek saçmadır.
Okumaya değer görmemek neticesinde oluşan durum . Eğer bir kadının sex günlüğü anlatılıyorsa herkes imlasına kadar okuyacaktır . Ama fındığın x sıcaklığındaki tepkileri adlı bir yazıyı kimse okumayacaktır çünkü biz bilimsel açıdan avrupa dan 100 yıl öndeyiz .
ciddi bir konuda bile bazen yaptığımdır.
Şimdi adam bişey anlatacak. Konu ortada. Onunla da bağlantılı bazı konular var. Yazar kişisi bağlantılı konularla ilgili biraz değineyim demiş ama bu değinmek değil bildiğin koca makale yazmış. alakalı dediğin on konuyla ilgili üç beş satır bilgi verip ana konuya devam etmesi mümkünken adam sadece tek bir yan konu için bir sayfa dolusu yazmış. Her biri için de bunu yapmış. Sonra ama konuya geçmiş. Onu da üç sayfa dolusu yazmış. Anladık sen üşenmedin yazdın da kim okuyacak on sayfalik yazını. Derdin neyse kısa kesmeye çalışacağına "nasıl olsa karakter sınırlaması yok. Boku püsürü hepsini yazayım" diyerek utanmasa kitap yazacak amk.
Tamam biz de uzun entry giriyoruz da bizim entryler mevzubahis entrylerle karşılaştırınca cümle kalıyor amk. haliyle es geçiyoruz.
Ne kadar uzun olursa olsun okurum. Zaten bi süre burda takılıp bi süre kitap okuyan biriyim.bütün gün bi onu bi buradakileri okuyorum. Sorun olmuyor yani. Tabi okuması zayıf olanların okumaması normal.
okumayı sevmeyen toplumun, sözlük içindeki gerçeğidir. başlık uzun entry i okumamak olsaymış iyi olurmuş.
Hayır yani uzun entry okumaya tahammülün yoksa sözlüğe niye ihtiyaç duyarsınki? Tamam iki kafa dağıtalım diyede giriyor olabilirsin beni ilgilendirmez ama ben sözlüğü uzun yazılarla fikir alışverişi yapılması için kullanmayı uygun görüyorum.
Atılan başlığın konusuna uygun yorum yapılmışsa neden okunmasın. Ben okumaktan sıkılmam. Yazar akıcı yazmışsa sayfalarca olsa da sonuna kadar okurum. Eğer başlangıçta konuyla alakalı yazmış sonra yolundan çıkmış konuyla alakası olmayan şeylerden bahsediyorsa orada bırakırım.
güncel Önemli Başlıklar