bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- ispanya'nin terör bitirme formülü13
- izmir'in akp'ye geçmesi8
- birini unutmak4
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 1 90 esmer kaslı erkek3
- vişneli sarma3
- sarma8
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- napolyon vs atatürk7
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- sabahın köründe işe giden ezik7
- nervionun neo osmanlıcı çıkması2
- osmanlı pilavı2
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- cin tarafından özel numaradan aranmak4
- birbirine iyi gelmek5
- trump'ın iran açıklaması10
- kahvenin keyif vermediği anlar2
- teknede yaşamak3
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- göz kanlanması11
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları3
- kuran da namazın olmaması2
- true'nın iran açıklaması5
- suntat3
- hayırlı cum a lar2
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- günaydın sözlük sakinleri4
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- baktat3
- maun suresi4
- halkın teveccühü3
- bu sabah yağmur var istanbul da3
- uludede'nin cenaze eventi11
- utangaç apocu aktrollerin uğramadığı başlıklar4
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
- salat yağ2
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- uyku bruksizmi2
- nazi2
- apo'ya selam göndermeye devlet aklı diyen troll2
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın4
- 1 ekim 2026 danimarka portekiz maçı2
- artık benzin alırken fiyat tabelalarına bakmamak3
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
askerlik görevini bitirip tezkere beglesini almak ve hayata kaldığı yerden devam etmektir.
2 yıl önce bugünlerde yaşadığım heyecandır.
kısa dönem olarak yapmama rağmen son günler geçmemişti adeta, nöbetlerde dakikalar duruyor, eğitimler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu. bir kişinin hatası yüzünden son 1 hafta bölükçe ceza almıştık, "yat", "kalk" "sürün". 18 mayıs 2007 de askerlik bitiyordu, 1 gün yol izni 17 mayıs, eh 16 mayıs gecesi zannediyorum bizi salarlar, umudu son günlerde "galiba 18 mayıs sabahına kadar burdayız" endişesine bırakmıştı, çünkü komutanların ne yapacakları belli değildi.
inanın 15 mayıs 2007 gecesi bizim tezkereyi verecekler mi vermeyecekler mi, endişesi hat safaya ulaştı, o gün sabaha kadar halen belli değildi, 16 mayıs 2007 sabahı her zamanki gibi erkenden kalktık, sanki daha önümüzde uzun bir dönem daha askerlik varmış gibi traşımızı olduk, yatağımızı yaptık, temizlik işlerini yaptık, tam kamufulajları giyiyorduk ki haber geldi "tezkereciler bugün sivillerini giyebilirler", anladık ki tamamdır, bu akşam yolcuyuz, çocuklar gibi sevinmiştik, tabii kalan arkadaşlarımız için de çok da sevincimizi göstermedik, özellikle de uzun dönem arkadaşlara.
şimdi düşünüyorum da komutan "hayır yol izni mizni yok 18 mayıs sabahına kadar burdasınız" deseydi, kalınırmış beee, 1 gün 1 gece daha ne olacak.
hey gidi günler hey, entryi gördüm anılarım canlandı...
kısa dönem olarak yapmama rağmen son günler geçmemişti adeta, nöbetlerde dakikalar duruyor, eğitimler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu. bir kişinin hatası yüzünden son 1 hafta bölükçe ceza almıştık, "yat", "kalk" "sürün". 18 mayıs 2007 de askerlik bitiyordu, 1 gün yol izni 17 mayıs, eh 16 mayıs gecesi zannediyorum bizi salarlar, umudu son günlerde "galiba 18 mayıs sabahına kadar burdayız" endişesine bırakmıştı, çünkü komutanların ne yapacakları belli değildi.
inanın 15 mayıs 2007 gecesi bizim tezkereyi verecekler mi vermeyecekler mi, endişesi hat safaya ulaştı, o gün sabaha kadar halen belli değildi, 16 mayıs 2007 sabahı her zamanki gibi erkenden kalktık, sanki daha önümüzde uzun bir dönem daha askerlik varmış gibi traşımızı olduk, yatağımızı yaptık, temizlik işlerini yaptık, tam kamufulajları giyiyorduk ki haber geldi "tezkereciler bugün sivillerini giyebilirler", anladık ki tamamdır, bu akşam yolcuyuz, çocuklar gibi sevinmiştik, tabii kalan arkadaşlarımız için de çok da sevincimizi göstermedik, özellikle de uzun dönem arkadaşlara.
şimdi düşünüyorum da komutan "hayır yol izni mizni yok 18 mayıs sabahına kadar burdasınız" deseydi, kalınırmış beee, 1 gün 1 gece daha ne olacak.
hey gidi günler hey, entryi gördüm anılarım canlandı...
askerliğinizin ilk gününden itibaren her gün düşündüğünüz hadisedir.
nizamiyeden çıkarken aşağıdaki görevleri yerine getirmeniz gerekebilir.
görsel
nizamiyeden çıkarken aşağıdaki görevleri yerine getirmeniz gerekebilir.
görsel
galatasaray'ın yaptigidir :d
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar