bugün

yeraltı şehrini terk etmiş gibi olursunuz. ama güzel bir yeraltı şehrini.*
tuvalet deliğinden başını çıkarmış lağım faresinin yaşadığı hise benzer bir his yaşatır.
her 200 metrede 0.5 derece sıcaklık azaldığı düşünüldüğünde aşağıda kısa kolluyken yukarıda monta ihtiyaç duyulabilir.
Şişhane tarafına çıkacaksanız yandınız, bir gün yolumu kaybedicem sandım inanın ki, ok ok üstüne, tabelalar, merdivenler.
kolay değildir.
kaldı ki ben bir metronun varlığına bile inanmamaktayım. kanımca taksim metrosunun inşası halen daha bitmedi ya da yapılırken bir hata oluştu son durak taksim de olması gerekirken harbiyede falan bıraktılar metroyu geri kalan mesafeyide biz yürüyoruz herhalde.

son olarak burdan kadir topbaş'a seslenmek istiyorum: o koordinatları görecem ben yoksa inanamıyacağım metronun varlığına, yeryüzüne çıkmak bu kadar zor olmamalı yahu cık cık.*
paris metrosu etoile, champs-elysees, louvre, st germain, pigale, st michel duraklarından yeryüzüne çıkmakla kıyaslandığında çok sönük kalır.
itü ayazağa istasyonundan yeryüzüne çıkmaktan daha zor olmayan durumdur.
mütemadiyen kitap okuma ışığı satan amcayla karşılaşmama vesile olan durumdur. inat ettim almayacağım.
yön tayini zayıf bir insan olarak taksim diye bizi şişlide indirip yürütüyorlar diye düşünmedim değil. metroyla yolculuk 7 dakika, indikten sonra hedefe varmak için yürünen süre 17 dakika. bu işte bi yanlışlık var ama çözemedim.
normal şartlarda gayet hoşuma giderek, müzisyenlerle, sergilerle falan ilgilenerek, acelem olduğu durumlarda ise lanet ederek gerçekleştirdiğim eylemdir.
modifiye edildikten sonra dönüşlü türlü ataklarla yeryüzüne çıkmışlık hissi uyanır. özlediyseniz hele gülümseme bile gelir yüzünüze.
- güneşi gördüm.
Havayı tenefüs ettim. Gözlerim kamaştı. Başım döndü.
T virüsü elden kaçtı artık yeraltından çıkıp yeryüzüne de yayılmıştır zombiler her yandadır istiklal caddesi boyunca göreceğiniz tipler insan değil zombi zombi rahat olun yani bizden değiller.
(bkz: bkz adım alice nemesis mi vay anasını)
güncel Önemli Başlıklar