bugün

/
7
beytepeyle ilgili twitini gördüğümde acaba bizim okulda mı gerçekten dediğim şahsiyet. okula giderken öğrendikleri okulda öğrendiklerinden daha fazlaymış. kesin bizim okulda.
jelibon gibi adam lan. yerler!
bi başka sevdirdi kendini.
sürmenaj geçirmişçesine durgunluğu insana ayrı bir sevimli gelmektedir. severek izlemekteyizdir.
kendi haline bir adam.
aşık olduğum yavrucak.

evet sözlük, hep böyle ruhsuz, böyle tepkisiz, böyle odun, böyle dallamalarını buluyorum ancak ne yapayım, gönül bu...
aka da konar ama bok gibi olmaz.
- vizyonunuz geniş midir?
+ evet.
- vizyon nedir?
+ geniştir.

dün akşam sarsılarak gülmeme neden olan konuşmaya nail olmuş kişi.
http://hissiyatceperi.tumblr.com/ sitesinin sahibidir. yazdıklarında inceden bir umut sarıkaya esintisi yok değil gibi.
sempatik genç. komik olmadığı zamanlarda da gülümsetir. genelde komiktir ama hani.
behzat ç.'deki hayalet'e benzetiyorum ben bu kardeşi. tip olarak pek benzemese de oyunculuğu, taklit, espri yaparken kullandığı mimikleri ve ses vurgusu hayalet'e pek benzemektedir.
odun gibi sunuşları olan biri.
feyyaz çok bozdu. *
sözleri ve tavırları beni benden alan bir kardeşimiz.
zirvede bırakması gereken kişi.
şüphesiz bu adamda da binlerce ibret var.
okan bayülgenin öğrencisi olan yetenekli tiyatrocu. * *
okan'dan kat kat daha ilgiyi hakettiği kesin.
yolu açık olsun denilecek yolu açık olan insandır.
kanka olunmak istenen ünlüler listemde üst sıralarda yer alan komik eleman.
beraber içmek istediğim adamlardan.
sohbet edilesi adam şahsen ben isterdim.
hakikaten komik çocuk. sınav stresi falan bırakmadı. o mimikler o jestler. adamımsın.*
ilk izlediğimde güldüren tip.* adam güldürüyor. ayrıca program boyunca dünyamız biz replikleri ile kırıp geçiriyor.

ac dc grubu hakkında yorumları ile epey ilgi gördü. hatta geçen programda telefondan arayan bir izleyici feyyaz'a talip oldu.
mi de var ama do gibi olmaz diyerek karnıma ağrıların girmesini sağlayan kişi. bir insan bu kadar güzel aptalı oynayamaz.
saçı başıyla okan bayülgen'in 'orman kaçkını' tayfasına katılan itici tip.
okan a yeni bir soluk getirmiş kişidir. nerden çıktıysa iyi olmuş valla bayıldım.

(bkz: minör şimdi sıkıntı yapar düz mi vereyim) *
facebook fan sayfasına çalışmalarını eklemiş. yetenekli çocuk. aferin.

http://www.facebook.com/m...708.67651.217185388293547
/
7