bugün

basın toplantısında önder özene olağanüstü bir soru sorarak spor basınının duayeni olduğunu ispat etmiş harika muhabir.

(bkz: siz tanrı parçacığı mısınız)
(bkz: vatan gazetesi)
(bkz: yıldırım demirören)

not: twitterda hakkında yapılan yorumlara ve kendisine edilen küfürlere bakınca adama acıdım resmen.
fatih terim zaman zaman basın toplantılarından muhabir kovduğunda, "lan bu ne artizlik" diyordum. lakin bu basın mensubunun bugün zeki önder özen' e karşı takındığı alaycı ve yılışıkça tavrı gördükten sonra terim' e hak verdim. evet bal gibide kovulurmuş amk!
demirören yalakası.aldı ağzının payını fakat asıl kazığı önder özen başarılı olduğunda yiyecektir.

(bkz: gazeteci parçası)
götünü de yırtsa önder özen in beşiktaş a gelişini sabote edemeyecek kiralık kalemdir.
önder özen gibi güzel insanların bu tip gazetecilere nezaketen de olsa cevap vermemesi gerekir.
bir daha asla Beşiktaş spor kulübü tesislerinden içeri adım atmaması gereken öttürük. kendini kullandıran biri.
basın toplantısından kovulmamasını beşiktaş' ın bir ayıbı olarak görüyorum.
+tüpçü abi bugün önder özen in basın toplantısı var bak beni seyret...
+ benim bi sorum var ama canlı yayında sormayayım.toplantıdan sonra sorayım.
- yoo sorabilirsiniz buyrun lütfen.
+ siz tanrı parçacığıeyeyyyyyyyy!.....

bi tane değişik kelime öğrenip gelip bunun üzerinden soru sormaya kalkıp, onu da beceremeyen, gazeteceyim diye maaş alan gazetecimsi.
"bana valiyi bağlayın" diye saçmalamasıyla da meşhur olan şizofrenik muhabirdir. Aslında muhabir de denemez. konuşmayı bilmeyen muhabir mi olurmuş?.. olurmuş olurmuş..
beşiktaş hakkında yalan yanlış karalama haberler yapan içimizdeki düşmandır. o değilde en son yalan haberine haber1903'ünde alet olması: http://www.haber1903.com/...nin_yikimi_tehlikede.html
bu aralar sesi kısılmış yazar. inönü stadının altında tarihi eser var diyebilecek arkeolojik bilgilere de sahip.