bugün
- hırsız vaaaaaaaaaar9
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı12
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması13
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü13
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- koltukta uyumak12
- otizmliye cennet garanti mi15
- küresel nerde yahu8
ebru gerçek ve muharrem karaer adlı ikiliden oluşan londra merkezli müzik grubu. kendi besteledikleri parçaları olduğu gibi yöresel olarak dillerde yer edinmiş bir çok türküyü de kendilerine özgü sentezlerini de katarak bambaşka bir eser ortaya çıkartıyorlar. ebrulimuharrem makamından ezgiler için facebook sayfasını takip edebilirsiniz: http://www.facebook.com/p...brulimuharrem/39839121450
bildiğin manyak adamlar ! deneysel müziğin dibine vurmaya başladılar iyice. doğu ezgileri üzerine klasik vokaller, blues riffler üzerine arap gırtlağı, bazen elektronik müzik bazen kabak kemane... ne yapıyorsunuz la siz ?
bir de işin ilginç tarafı bağımlık yapar kendileri. dinledikçe dinlersiniz.
p.s : ebru'nun sesine, muharrem'in müziğe kattığı bu bakış açısına hastayım. notalarla ancak bu kadar dalga geçilebilirdi.
bir de işin ilginç tarafı bağımlık yapar kendileri. dinledikçe dinlersiniz.
p.s : ebru'nun sesine, muharrem'in müziğe kattığı bu bakış açısına hastayım. notalarla ancak bu kadar dalga geçilebilirdi.
caz, funky ve arabesk sentezi enteresan bir yoruma sahip ikili. ama insanın içini gıcıklıyor yapıp ettikleri.
inanılmaz bir ikili. bunca yıllık müzisyenim bu kız gibi ruh hastası bir ses daha görmedim duymadım.
muhteşem ikilidir kendileri.
ebru gerçek'in sesine diyecek yok zaten de muharrem karaer'in de hakkını vermek lazım.
youtube'dan şu videoyu seyrederseniz aslında ne denmek istediğimiz daha net anlatabiliriz:
http://www.youtube.com/watch?v=OWl9jrgvg6Q&feature=relmfu
ebru gerçek'in sesine diyecek yok zaten de muharrem karaer'in de hakkını vermek lazım.
youtube'dan şu videoyu seyrederseniz aslında ne denmek istediğimiz daha net anlatabiliriz:
http://www.youtube.com/watch?v=OWl9jrgvg6Q&feature=relmfu
hatun kişisinde sesin aşmış olduğu dünyanın ilk arabesk funk grubu , neyse artık. Ama hatunun ses abartı manyak.
ebru ve muharrem adındaki çiftin kurduğu londra kökenli gruptur. ifade ettiklerine göre 'funkyarabesk' tarzını icra ediyorlar. ebru sesini çok iyi kullanabiliyor, blues gırtlaktan direkt arabeske geçebiliyor mesela. muharremin sesi de hafife alınacak gibi değil. ortaya ister istemez güzel şeyler çıkıyor.
en önemlisi de farklı tarzları harmanlayıp, dinlenesi şeyler yaratmak zordur. onlar, bunu başarıyor.
en önemlisi de farklı tarzları harmanlayıp, dinlenesi şeyler yaratmak zordur. onlar, bunu başarıyor.
albüm çıkmış. albüme adını veren şarkı tüm iddiasıyla 'yağmur yağar inceden'. albümde 12 şarkı var, ellerine sağlık.
canımı yakan şarkıların sahibi ikili.
acısın bu gece canım katlanıyorum.
acısın bu gece canım katlanıyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar