bugün
- iyi geceler9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular13
- marketten ped alan erkek20
- ahmet20cm9
- beraber sarma sarılacak yazarlar20
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- anın görüntüsü22
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir9
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği24
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor18
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi16
- davul zurnayla evden kız alma geleneği14
- young and dumb11
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi14
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10
- müslümanlardan soğuma nedenleri18
- evliliğin erkekler için sömürü düzeni olması10
- galatasaray fenerbahçe farkı15
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı45
- şampiyon fenerbahçe9
- centurion9
- mustafa kemal'in askerleriyiz22
- akp ciler gazzeye14
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri30
- gaziantep13
- yazarların bulunduğu ülke9
- 9 mayıs 2025 başakşehir fenerbahçe maçı19
- yazarlardan porno film senaryoları14
- 15 temmuz gazileri için ölür müsünüz8
- din satışlarının azalması10
- guzel ama zeki kadın8
- aracınız muayeneden kaldı15
- şişe çevirmece9
- türkiye kupası8
- kadınların hepsi filozoftur10
- sokaktaki köpeklere laf ettiğiniz kadarcılar9
- yüksek sesle konuşmak8
- ekşi sözlük11
- tren yolunda namaz kılan olmaması8
- sinan oğan'ın zaman içinde tükürdüğünü yalaması9
- sozlukte yazma amaci10
- devlet bahçeli bir tutarlılık örneğidir10
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı16
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi40
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası23
- ali koç8
- hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı16
- fenerbahçe müzesini gezip tetanoz olmak14
Filmdeki tek mantik hatasiysa sorun olmayan durumdur. Bizde gönül rahatlığıyla geri kalan kısımlarını izleyebiliriz.
Arogda çağlar geçmişken paraler dünyada geçen 3 saniye şeklinde hesaplandığında o telefonun şarjının 5 çağ daha atlayanilecek olmasından kaynaklanan komedi zinciridir.
cem yılmaz bıyığı, kepçe kulakları, çirkin yüzü ve çirkin vücuduyla başlı başına bir mantık hatasıdır. ama çok komiktir orası doğru.
no time meşin.
yes faks meşin.
yes faks meşin.
Uzaylıların arif'i onbin yıl öncesine gönderdiği filmdeki tek mantık hatasının telefon şarjı olması durumudur.
Film baştan başa mantık hatasıdır.
olmayan mantık hatasıdır. saatlerdir uğraşıyorum, hollywood filmlerinde otu boku integralle çözen dahilere özenip iki saat integral sorusu çözdüm. çükümü zımbalayacak kıvama geldim. beri gelin havam uçmadan hemen açıklıyorum.
şimdi efendim filmi hatırlarsanız arif devamlı ''paralel evrende dört dakika geçti, bi an önce tunç devrine ulaşmalıyız'' minvalinde laflar ediyordu. hatta ceku, arif'i ışınladıktan sonra eve arif kılığında dönen logar'ı saçlarındaki terslikten yakalamıştı. hatırladınız diğ mi barraklarım. hah hatırladıysanız diyeceğim şudur ki logar'ın ceku'nun yanına vardığı zaman aralığında bütün o devirler yaşanmıştı. arif'in girdiği onca atraksiyon, bok püsür taş çatlasın bir saat içinde olmuştu. bir saat içinde de bir cep telefonunun şarjının bitmesi beklenmez yani.
(bkz: the problem has been solved)
şimdi efendim filmi hatırlarsanız arif devamlı ''paralel evrende dört dakika geçti, bi an önce tunç devrine ulaşmalıyız'' minvalinde laflar ediyordu. hatta ceku, arif'i ışınladıktan sonra eve arif kılığında dönen logar'ı saçlarındaki terslikten yakalamıştı. hatırladınız diğ mi barraklarım. hah hatırladıysanız diyeceğim şudur ki logar'ın ceku'nun yanına vardığı zaman aralığında bütün o devirler yaşanmıştı. arif'in girdiği onca atraksiyon, bok püsür taş çatlasın bir saat içinde olmuştu. bir saat içinde de bir cep telefonunun şarjının bitmesi beklenmez yani.
(bkz: the problem has been solved)
Adam taş devrinden bakkal amcayi ariyo, sen nası şarj etti diyon kardeş.
arif'in zamanı hızlandırmak için sürekli icatlar çıkarmasıdır. elbette filmin bir komedi filmi olduğu unutulmamalıdır.
maçta penaltıyı kaçıran carlos'un seken topu tamamlamaması bunlardan biridir. sanki seri penaltı atışı amk tamamlasana işte açık ve net.
Filmde Dinozorlarin bir milyon yil once yasiyor olmasi...dinozorlar 65 milyon yıl önce yok oldu.
Evet 160 ıq ya sahibim.
Evet 160 ıq ya sahibim.
lan adam ışınlanıp 1 milyon yıl geriye gidiyor bizim sivri zekalar aynı filmde mantık arıyor. bravo.
Kulenin tepesinden düşen adam arif'ten sonra yere iniyor, evet.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar