bugün

her yerde mantar gibi biten misyoner merkezleri evangelist adventist mormon ve diğer protestan kiliseleri nerdeyse her ilde organize olmuşlar rumların ermenilerin eski mülklerinin üstüne çöktükleri yetmiyormuş gibi psaj içine bile yeni yaşam vs zart zurt kiliseleri yayılmış. malatyadan tut adanaya kadar z kuşağını gitarla orgla türkçe ilahiler ile kendilerine bağlamaya çalışıyorlar her türlü internet platformlarını kullanıyorlar gençliğin dilinden propaganda yapıyorlar. Alevilerin çoğu hristiyanlığa geçtiğini gri pasaport skandalında ortaya çıktığı gibi açıklıyor euronews gibi kanallarda.

Biz ne yapıyoruz modası geçmiş sürekli aynı şeyleri aynı tarzı günümüz insanına hitap etmeyen bir lisan ve kibirle islamı anlatıyoruz. bu şun benziyor 1000 yıl önceki latince ile veya unutulmuş süryanice ile hristiyanlık anlatmak sheakespear ingilizcesi ile protestanlık yaymaya kalkmak.

arap emirlikleri ve suudi prensleri ne yapıyor yeni güncellenmiş sözde yumuşamış islam bae nin son kararlarına bakın zina suç olmaktan çıkarıldı. millet önce dininden soyutlanacak sonra hristiyanlık bunlara kucak açacak.

Büyük ortadoğu projesinin nihayet sonuna geldik.
Merak etmeyin.

insanlar dinden çıkınca başka dine geçmiyor.

Direk ateist veya deist oluyor.