bugün

ırak'ın kazanacağı yarışma.
(bkz: başlık parsellemek ama çok pis)
bütün hepsine yazsam mı lan?*
büyük ihtimal o vakit sözlükte şimdi olanlardan kimsenin kalmayacağı yarışma.
ard arda 5. kez türkiye' de düzenlenecek yarışmadır. *
türkiye'nin muhtemelen yine "ingiliz dilinde" bir şarkıyla katılacağı yarışmadır.
ileri görüşüldüğü sıfır olan yazarlar burda toplanmış .
15 temmuz şehitleri dolaysıyla türkiye katılmayacakmış.
Portekiz'de olacaktır.
Sertab Erener'in iddiasına göre geri dönüyormuşuz.

http://www.eschalley.com/...kladi-seneye-katiliyoruz/
Edis katılsın bence hem genç yetenek hem de star ışığı var. Naparsın tatlı bi kere.
türkiyeyi manga'nın temsil edeceği yarışma

https://twitter.com/maNga...status/892502062231158784
helen cumhuriyeti'nin ya da kıbrıs'ın kazanması temenni edilen yarışmadır. velev ki bunlar kazanmadı da hayastan kazandı, o da olumlu.

zito!
aslında katılmayacağımız belliydi ve bu siyasetle de alakalı değil.

TRT'nin çekilmesinin temel nedeni şuydu:
çekildikten sonra izlemeyi bırakanlar için söyleyeyim sistem değişti. önceden halk ve jüri oylarının ortalaması alınırdı ki bu TRT'nin sevdiği bir şey değil. fakat 2016'dan beri yeni bir sistemi var.

önce bir 35-45 dakika jüri oyları açıklanıyor. ülkeden ülkeye atlıyorlar, altta 1-10 arası puanlar gözüküyor ve sunucular sadece 12 puanı söylüyor. bu işlem bittikten sonra halk oyuna geçiyorlar. oradaki toplanan puanları Total olarak söylüyorlar ki o da 5-10 dakika sürüyor maksimum.

şimdi bu sistem, son katıldığımız sene olsaydı nasıl olacaktı? 40 dakika boyunca sonlarda yer alacaktık, sonra halk oyuyla önlere çıkıp buruk bir sevinç yaşayacaktık. nihayetinde love me back, halkta 4., jüride 22. olmuştu.

çok isterdim katılmamızı ama nafile. ben en çok atiye, Aynur Aydın, Fatma Turgut, Edis gibi genç isimlerin yarışmayı göremeyecek olmalarına üzülüyorum.
Katılacağız denmişti, yine mi katılmıyoruz yarışmasıdır. Ne yapıyorlar ben çözemedim. Altı üstü şarkı yarışması, ben oynamıyorum diyip mızıkçılık yapıyoruz resmen koskoca ülke olarak.
bugün birinci yarı finali yapılacak olan yarışma. helen cumhuriyeti ve kıbrıs cumhuriyeti bugün yarıştıkları için bugünkü yarı final ayrı bir önem arz ediyor.
ikinci yarı finali yapılan ve şuradan izleyebileceğiniz yarışma

https://www.youtube.com/watch?v=NOuE9l2aWzI
Şuan izliyorsanız farketmişsinizdir. Rus kızlarının güzelliğini tekrardan görmüş olduğumuz şarkı yarışmasıdır *
Biz bıraktıktan sonra kalite iyice düşmüş mk! Sahnede gıdaklayan şişko bir karı kazanmış.
Çeklerin hakkının yendiği yarışma.
iyi ki katılmıyoruz yarışmaya mk geçen sene ve bu sene kazanan malları görünce iyiki katılmıyoruz diyosun.
geçen sene portekiz, yarışmayı sadece bir şarkıyla kazandığı için umutlanmıştık. dedik ki eurovision tekrar adı gibi şarkı yarışması oluyor. ama gel gör ki şarkıdan başka her şeye benzeyen bir ses birikintisi, şişko bir kız israil'i birinci yaptı. kıbrıs'ın hakkı yendi. sokayım eurovisionunuza. türkiye en iyisini yapıyor.
Şarkılar pespaye olsa da Türkiye'nin orada olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu düşündüğüm yarışma. Şarkıların yerine şovların yarıştığı bir yarışma olmuş, oylama sırasında tüm ülkelerin yarışmayı düzenleyen ülkeye great show demese öleceği, klişelerle dolu ama eğlenceli bir şov ve Türkiye mutlaka orada olmalı.
Bundan 5-6 sene evvel bu seneki yarışmayı kazanan şarkıdan kat kat güzel olan şarkılar 15. Falan oluyordu. Geçen sene ve bu sene gerçekten berbat.
Gerçekten ne yarı finalleri adildi ne de finali. Avrupa, senin için çok üzgünüm. Saflık, adalet, gerçek aşkın ne olduğunu unuttun. Pislikte boğuluyorsun. Sadece senin için çok üzgünüm.
Güzelim Avusturya varken gidip kfc de çalışan sempatik ama kompleksli kılıklı israil’e verdiler. Bu arada 90 artı 3 te golü atıp kaçtı gacı; next time jerusalem diyerek Türkiye’nin seneye de katılmayacığını borsaya bildirdi.
görsel