bugün

izmirli laiklerdir.hala chp'ye oy vermeye devam etsinler müstehak bunlara.
muhtemelen sabahları suratı cama yapışıp, otobüs ahalisiyle akraba olarak işe gitmeye çalışan istanbullulardan şanslıdırlar...
Ölmezler. Sürünmezler de. Sakat da kalmazlar. Yaşamlarından bir şey de eksilmez. Bidon kafalılar bunlara bakıp güya alay edeceklerine işlenen kadın cinayetlerine, tecavüzlere, yollarda sürünen Suriyeli çocuklara, %12'lere çıkan işsizliklere, devamsızlıkta dünya birincisi olmamız gibi muhteşem derecelerimize baksınlar.

Gerizekalılar, sanki bilet kullanınca otobüs daha yavaş gidiyor veya insanların maaşı düşüyor. Akıllarınca bir açık yakalamışlar...
zaten biz de burda metrobüste keyif yapıyoruz.
milli şef kafasında yaşayan insanlara kağıt bilet çağdaşlık sembolüdür.

sadece kağıt bilet olsun sorun değil, yarın bir gün izmir de belediye karne ile ekmek dağıtmaya başlarsa işte mesele olan o olur.
Geçici bir sure içindir. Ne olmuş yani. Bu kadar mi boyle bir durumdan nemalanacak kadar acizsin.
halinden memnun olan laikleri bize gösteren laiklerdir.
Kamildirler. Dünya kamillik sıralaması yapılsa ilk 10'da kendilerine yer bulurlar.

(bkz: BM dünya kamillik sıralaması)
ankara da kullanılıyor hala diye biliyorum.

özel halk otobüslerine binmek için ne veriyor ankaralılar.
Hemen de gücenen kamillerdir. Ulan iyi ki açıklama yaptınız. O belediye yetkilileri ne iş yapıyor orada mağdur olmuş gidip belediyeye tepkisini dile getirecek yerde gelmiş burada atar yapıyor mantığa bak sen.

Böyle devam ettikçe ulaşımda faytona dönecek olan laiklerdir.

Teselli bulursunuz ondan sonra da filanca firma yavşaklık etti diye.
http://www.sabah.com.tr/y...agit-bilet-donemi-basladi

okumaya üşenenler için;

--spoiler--
izmir'de elektronik ücret toplama sistemi işletmesinin yenilenen ihale sonrası başka bir firmaya geçmesinin ardından, otobüs, metro, hafif raylı sistem ve deniz ulaşımında entegre kullanılan elektronik ücret toplama sisteminde yaşanan sorunlar devam ediyor.

ESHOT ve ihaleyi kazanan Kartek firması tarafından sistem değişikliği için aralıksız yürütülen çalışmalarda, otobüsler, metro ve hafif raylı sistem istasyonları ile vapur iskelelerindeki validatörlerin (kart okuma cihazı) yeni sisteme uyumlu hale getirilmesine karşın, kartlara bakiye yükleme işlemi sadece belli aktarma merkezlerinde yapılabiliyor
--spoiler--

hatta anlayamayacaklar için özet; yeni kent kart ihalesini kazanan firmanın sistemini oturtması için geçici bir süreçtir.

(bkz: sabah gazetesi)**
Ya arkadaş azıcık mantıklı olun bu şehir 20 senedir kentkart diye bir şey kullanıyor bilir misiniz kentkart ne. hani bu kredi kartı gibi olan şey. Senin şehrinde yoktur büyük ihtimalle halk otobüsü falan var mı sizde bence yok, ama çamur atmaya gelince mangalda köz bırakmazsınız yapmayın düşünün sadece geçici bir sorun olarak karşımıza çıktı bu olay düzeldi mi editleriz bakarız cidden kağıt bilet mi kullancaz kullanmıcaz mı.
bu sabahta aynı biletlere otobüs ve vapurlara binen laiklerdir.
90 dakika uygulamasını artık kullanamayıp daha fazla para ödeyen laiklerdir.

Size laik değil ama...
kent a.ş.nin ihaleyi kazanamayıp sistemi bloke etmesi nedeniyle, geçici bir süre için, tek tük olan yobazlarımız da aynı bileti kullanırlar.
kentkartlarını güncelletmeyip, otobüs ve metroya beleşe binmeye çalışan dalyaraklar için üretilen bilet.

kentkartını güncelletenler için bilet derdi yoktur. mesela ben. 1.25 tl ye 90 dakika içerisinde istediğim yere gidip gelebiliyorum.

kendini akıllı sanan kağıt kafalar düşünsün.

ayrıca; iZMiR DE KAGIT BiLET DONEMi 28 HAZiRAN DA SONA ERECEK- ESHOT Genel Mudurlugunden yapilan aciklamada, izmir de baslatilan kagit bilet satisinin 19 Haziran da bitecegi ifade edildi. Biletler 28 Haziran saat 21.00 e kadar gecerli olacak.
kaç gün olmasına rağmen hala devam eden çağ dışı uygulamadır.