bugün

onca inanılmaz icada, eğlence ve turizm sektörlerinin gelişmesine, zaman öldürmek için sayısız alternatif üretilmesine karşın sıkılmakta ve bunu sık sık dillendirmekte direnen muhafazakar şahıs.
(bkz: zaman öldürmekten sıkılmak)
Akşam ajanslarını gezen kişidir.

Ulan hangi kanalı açarsam açayım cânım ülkemin bir yerinde işçiler ölmüş, bir yerinde kadınlar sokak ortasında katledilmiş, bir yerinde su basmış insanlar feryat figan, bir yerinde insanlar boğulmuş, bir yerinde çatışmalar sokaklarda alenen yapılıyormuş... Nasıl canı sıkılmasın bu insanın? Sene 2014 ama sene kaç, diye sormak istiyorum. Sahiden 2014'te olduğunu düşünen var mı bu ülkede? Canı sıkılır tabii insanın. Bir insan ölürken canı sıkılmayanın senesi kaç?
O ben oluyorum işte.
90larda böyle miydi halbuki? internet yoktu her evde, cep telefonu? herkeste yoktu. trt'nin tırt seslendirmeli kovboy yada uzay filmleri vardı. tgrt'de şahane pazar vardı, süper baba vardı star tv'de. muhabbet vardı akşamları, 7 taşı vardı çocukların, saklambacı yakalamacası vardı. kavga vardı bilyeler yüzünden ve ertesi gün tekrar omuz omuza koşmak vardı.

amınna koyim teknolojinin, ne varsa çocukluğumuza ve bizi bizen yapan hayata dair, aldı götürdü hepsini...
"parası yoksa n'apacak amk!" diye karşı çıkılmıştır buna.
2014 yılında hâlâ yerine hala yazanlardansa hiç önemsenmemesi gereken kişi.