bugün

Her zaman rakibe para vererek klasik şikeyi yapan Galatasaray 2010 11'deki olmayan şikenin sürecinden sonra paralelci kankilerinin de güçten düşmesiyle bu riske girmemiş "olmayan şikeye ceza verdirdik, gerçeğini yaparsak bizi dikerler" diyerek aslında her zaman kullandıkları ama ilk tercihleri olmayan sisteme dönmüştür.
hakemlerle şampiyonluğu almak üzere olan Galatasaray bu sezonda hiç kırmızı kart görmemiş ve aleyhine hiç penaltı çalınmamıştır. gerçekten çok şerefli, haysiyetli hakemlerimizle futbolu düzgün oynamaya çalışan başta melo ve Sabri olmak üzere galatasarayın şerefli oyuncuları bunda en büyük etkendir. o kadar ki, eski hakem yorumcular pozisyon analizlerinde melonun her maçta en az 2 kere kırmızı kart görmesi gerektiğini göstermişlerdir.
ancak Türk milletinin evladı melo aslında kalbi temiz bir çocuk olduğu için, iyi niyeti görüldüğü için kartla cezalandırılmamıştır. çime basar gibi bileğe basan, çocuğuna bağırır gibi hakeme bağıran melo bunları yanlışlıkla yapmıştır.
Cüneyt Çakırın yönettiği her derbide olduğu gibi bu yılda 9 kişi bitirmesi gereken Fenerbahçe derbisini 11 kişi bitiren galatasarayın önceden bariz şikelerini teşviklerini bilirdik. (bkz: Galatasaray nasıl şampiyon olur)
ancak bu sezon gerçekten farklı bir yöntemle başarılı olan gs yönetimini (Duygun başkanı ayrı tutuyorum, adam gibi adamdır) kutluyor, masa başında nasıl şampiyonluk kazanılacağını tüm ülkeye bir kez daha gösterdikleri için minnetlerimi sunuyorum
475105 kurumdan tescilli şikeci sıçmığı. kudurun ulan.
başkan ve yöneticileri şike soruşturması kapsamında tutuklanmış kulüplerin fanatiklerinin yöneltmesi sadece komik ve ironik olacak iddia.
galatasaray" ı eleştir, eyvallah da sen çok masummuşsun gibi davranma sevgili fenerbahçe ve beşiktaş fanatiği - taraftar değil fanatik - yoksa sadece komik oluyorsun, bil bunu.
(bkz: gençlerbirliği nin umut bulut a yaptığı über asist)
Lan mal o maçta umutun pozisyonu penaltı kırmızı kart bütün eski hakemler yorumcular bunu diyor Denilesi cik cik beyanı.
O golü 40 kere izlesen de hayatinda topa vurmamis adam anlayamaz.
1- kaleci ters ayakta.
2- yavas cekimde aci yaniltiyor cunku zaten top gectikten sonra kolunu çekiyor kaleci.
3- kaleci uzansa yetiscekti diyenler topun durduğunu zannediyor sanirim. Top o an hızlı gidiyor ve o top cikmaz.

Ya arkadas bu kadar ezik, basit olmayin. Bi siktirin gidin komplo teorilerinizi kendinize saklayin.
Tarlalari sürün, ekinleri toplayin.
Cok komik duruyorsunuz burdan.
herkes dünkü maçtaki pozisyonları anlatmaya çalışıyor. tekrar okuyun beyler dünkü maçtan bahsetmiş miyim bence golde de son dakikadaki pozisyonda da bir şey yok zaten.
(bkz: kişi kendinden bilir işi)
https://www.youtube.com/watch?v=Z6eOEMbydgE

kesinlikle doğrudur

(bkz: çak bi beşlik)
volkan demirel in benficadan yediği golü görmemiş. caner erkin in rize ye attığı frikik golünden bi haber maçları face anasayfada paylaşımlardan takip eden. lick tv si olamayan ve futboldan zerre anlamayan yazar sıçmığıdır. Ağlamayın amınakoyim.
ahahahajaahahahaahahajahahahahajahahaha kudurun kuşlar.
anlaşılan galatasaray sadece gençlere koymamış dedirten dir. kudurun lan kuşlar. ulan şurda bi çok laf söylerdim de israfınız kendimi yoramam.
(bkz: mayıslar bizimdir)