bugün

geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Uzanıp tutuver elimi geri dön....
hayatımı ıstıraba çevirdin, ananı avradını zikeyim.
bi sigara içimlilk daha kalmadın ki.
hayatımın en berbat yılı oldun, teşekkür ederim.

'godspeed with you..'
teorik olarak yeni bir yıla başladık da yine de hiç bir bok değişmedi lan boşuboşuna küfürler ettik sana gerçi ne bekliyorduk ki onu da bilmiyorum 1 yerine 2 yazacaktı sadece bundan fazlasını beklemek salaklıktı zaten. neyse uğurlar olsun.
iyi ki bittin. hayatımda hiç bu kadar çok ağladığımı hatırlamıyorum. ne kötü bir yıldın.
365 günde 2011 kere canımı yakmayı başaran yıl olarak tarihte yerini aldın. sana laflar hazırladım. boksun, götsün.
buraya küfür geliyor senin ben 2011
Bana hayatımın aşkını getirdi. Teşekkürler 2011.
gece yarısından sonra seni bir daha buralarda görmek istemiyorum.
lan kötü başladın iyi bitiyorsun gibi.
yirmilerimize girdik. yaşlandırdın beni be.
amına koyayım senin...
her kelimesi ayrı bir hakaret, ayrı bir sözlüğü yasal yönden zor duruma düşürme, ağır bir küfür içerir. bu yüzden söylenmez.
hayatımda aldığım önemli bir karar yılı oldun. şimdi siktir git.
ya 2011.. dünya büklüm büklüm bi ağzım bi çüküm.
dopdolu bir yıldın. iyisiyle kötüsüyle. ama en çok iyisiyle. 'onu' tanıttın bana. hayatımın geri kalanını... unutulmayacak bir yıl olucaksın. 7 şubat'ın, 18 mart'ın 17 nisan'ın asla unutulmaz... ilk kez büyük bir cesaretle mikrofonu elime alıp herkesin önünde şarkı söyledim, deniz kenarında bağıra çağıra şarkılar söyledim sende.ilk üniversite stressimi sende yaşadım, arkadan vurulmalarımı senle yaşadım, ölüme bir kez daha izin vermedim sende. ve hayatımın unutulmayacak en meşakatli yılı olucaksın...
hayatımın en kötü yılı olan 2009'dan kötü değildin. hatta iyiydin aslında. baybay. öpt.
allah belanı versin, senden nefret ediyorum, defol bir daha gelme ağzını yüzünü kırarım, sevgiler...
(bkz: bi git ya)
soğuk ve yağmurlu bir gecede evimden çok uzaklarda, güney doğu'nun boktan bir yerinde tanıştık seninle. askerdim ben , komutanın iyi seneler konuşmasına telsizden sadece "sağol" diyebilen bir asker*. şimdi burda yalnızım diye ağlayanların görse haline şükredeceği bir yalnızlıkla karşıladım seni , birkaç gün önce sevdiğim kadının artık başkasına aşık olduğunu kendi ağzından duymuştum , her gece hd kalitesinde kayan yıldızları görebildiğimiz gökyüzü bulutlarla kaplıydı ve en yakındakine sesimizi duyurmak için kıçımızı yırtmaktan daha çok şey yapmamız gerekecek kadar uzaktık. o gece yanımdaki 20 yaşındaki çocuk "abi herkes eğlenirken biz burda , adalet mi bu" demişti , "kes sesini gözünü dört aç yeter" deyip susturdum çocuğu. güneş doğduktan çok sonra herkes yeni bir yıla uyanırken ben tarihleri önemsemeksizin biraz uyuyabileceğim biyer bulup sızmıştım.

zaman geçti evime geldim , belki herşey düzelir derken aslında tüm umutlarımın bir bir yok olacağından habersizmişim. beni ben yapan şeyleri herşeye rağmen kaybetmeden burdayım. yine yalnızım ama bu sefer evimdeyim , iyi ama aslında istemediğim bir işim ve önümde maddi açıdan ipotek altında görünen 5 yılım var.

başlığa uygun tanıma gelirsek ; 2011, şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek! gerçi benzemiyo mu zaten ? herkes aynı senin gibi alıp gitmenin peşinde değil mi ? peki ya 2012 ? o da aynı bokun soyundan geliyo , senin bir üst modelin teorik olarak. gider ayak bana ilk defa bi güzellik yap da şu bilete bi 10 milyon çıkarıver be !!
hayatımda hatrı sayılır derecede (güzel) değişiklikleri yapmama zemin hazırlayan 2011 seni severek ve bir o kadar da üzülerek uğurluyorum.güzeldin be!
ne kadar uğurlu bir şekilde geldiysen o kadar uğurlu bir şekilde git ki, arkandan gelecek olan da bize şans getirsin.
2011 senin ben ananı avradını.. tabiki küfür etmicim ama şu bi gerçek ki hayatımın en boktan ama yine de en önemli senesiydin! hayatımdan çıkardığın insanlar için sana teşkkr edeblrm, insanları tanımamı sağladın gözlerimde ki perdeyi kaldırdın lan daha nolsun ama acayip boş bi seneydin benm için senin tekrarının olmaması dileğiyle siktir git 2011!
yine mi gol değil ?? ne değişti bi söyle ne değişti?
yürü git lan!**