bugün

herkes sevdiği, beraber olmak istediği insanlarla beraber olsun...*
(#2773757)
savaşsız bir dünya. aç olmayan ve sağlıklı afrika çocukları. mutluluk.
Bakalım ne var ne yok...

Yeni yıl geldi. Önceden de geliyodu. Herhangi birimiz olsak da olmasak da, kurulu düzenlerimiz şaşsa da şaşmasa da (5 seferde yazabildim "şaşmasa da", hah) geliyor yani bu bi şekilde. Dua etmenin kiminde psikolojik rahatlama, bir tutunma sağlaması gibi bişey. Yeni yılda tazeleneceğini sanmak. Umut bulmaya yer arıyoruz biz insancıklar. (Ve hayır Sayın TV Kişileri, yeni bir yılın gelişini kutlamak ve Noel birbirinden farklı şeylerdir. Bi git ya allanıseversen.)

Bakalım 2008 mukadderatımız ne diyor:
"Şubat ayının ilk 10 günü ve Ağustos ayı boyunca maddi sorunlar yaşanabilir, temkinli olmanızda fayda var." sadece bu dönemle kısıtlı olacaksa, şükür etmek yeterli olur.
"Çocuk sahibi olabilirsiniz." Yok artık. Geçen sene de diyodunuz? N'oldu, buldunuz tabi başak gibi anaç, sevişken burcu, yazın her sene, çocuk da çocuk.
"gülmeyi seversiniz, mizah duygunuz güçlü, arkadaş canlısı, sempatik, yardımsever bir yoldaşsınız" yıllık mı değişiyor bu mizaç annamadım ki ?
"terazi kadını, sizin bir kadında aradığınız her şeye sahiptir. ihtiyacınız olduğunda omzunuza yaslayabileceğiniz içtenlikte, aşk sevgi dolu bir kadındır. ikiniz ideal bir çift sayılabilirsiniz, çünkü birbirinizi mükemmel tamamlarsınız." Bak sen. Gerçek'ten kasıt ne acaba, hani dengesiz olurdu bu teraziler. ağzmız yanmadı sanıyorsan yanılıyorsun?

velhasıl Pozitif bilim insanı, mistik nane düşmanı balyancho mutlu yıllar diler 2008 temennisi olarak.başka bişey dilemicem, nasılsa olmuyor.
vizeler 5 finaller 10 sayfadan yapılsın ve o 5/10 sayfanın özetini çıkaran inek birileri hep var olsun.
bütünlemesiz bir olsun tum ogrenciler için..*
mutlu ve barış dolu bir dünya. açlık çekmeyen ve yoksul olmayan bir dünya.
ülkemizde barışın hüküm sürmesi dileyiğle. bence bu yıl en çok gereksinim duyduğumuz şeydir barış.
(bkz: ben karı istiyem)