bugün

meslekten atılıp, yargılanmaları gerekmektedir.
Sizin gibi orman çocukları bu türden bir çağrıyı algılayamayacağı için, şaşırmamak lazım.
Cok iyi olmustur, benim icin bugunun sevindirici haberi olmustur.
AKP'nin gerçekleştirdiği samimiyetsiz soruşturma.

Daha düne kadar o akademisyenlerle (akil heyet), apo iti ve hdplilerle birlikte hareket ediyorlardı. Şimdi vatansever ayakları yaparak işten sıyrılıyorlar.

Bu akademisyenler kadar AKP de suçludur ve açılım süreci'ni gerçekleştiren AKP yargılanmalıdır.

Askere operasyon yapma izni vermeyen valilere ve şehirlerde silah depolamışlar diyen Erdoğan'a da soruşturma açılmalıdır. Gücün değil vatanının yanında olmak bunu gerektirir.
şimdi benim kına yakacağım bir gelişmedir.
Cehape karşı çıkarak bildiri yayınlamıştır. bunlar öğrenciyi yarım saat devamsızlıktan dersten bırakan sözde akademisyenlerdir. vatan hainleridir. bu sorusturmalara karşı çıkan chp de vatan hainidir. chpnin karşı çıkmasını savunan da katıksız haindir.
Hepsini atin issiz kalsinlar .
çözüm süreci zamanı doğuyu pkk'ya peşkeş çekiyorlar diye yaygara koparıp mücadele zamanı hayali katliamlar üreten dalyaraklara az bile yapılandır. adamlar sarayın çaycısına dahi düşman Erdoğan'a hizmet veriyor diye.
sadece "barış" istedikleri için linç edilme vakası. hocamız betül yarar'ı da ülkücüler ölümle tehdit ediyorlar. şimdi bu nereye sığar? http://www.radikal.com.tr...ilari-isaretlendi-1498533 toplumun vicdanı olan akademisyenlerden, edebiyatılardan korkun. daha fazla korkun. sizin o postal kokan dilleriniz kazanamayacak!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar