bugün
- silver ile evlenecek erkek36
- fenerbahçe nin transferi kapaması16
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği6
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- parayla saadet olması18
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı5
- ismet biradere koşarken çelme takmak6
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması8
- s'i l v'e r m'i s t15
- iran düşmanlığı12
- kot ceketin havalı olduğu yıllar9
- amedspor19
- köfteci yusuf2
- ışıktan altın elde etmek4
- kürt sorunu12
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir5
- sabah kahvaltısını gevrekle yapmak3
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- crimson desert2
- gammaz gammazı neresinden tanır4
- karizmatik soyadları6
- sinem dedetaş4
- ama yeni parti tüzüğü11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- hepinizi karim yapacam olum2
- evlilikle saadet olması3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçti2
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- silvermist vs zendaya2
- sözlükten hatun götürmek3
- evlenecek kız kalmaması13
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- era7capone4
- çekirdek yiyen erkek3
- diamond basphorus2
- çin halk cumhuriyeti4
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- küpe takan erkek3
- ibrahim mbaye2
- trafikte sinirlenip bağırmak10
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- mauro icardi6
- flört yapay zekası5
- mühendis abazanlığı2
- montun cebinden tek çekirdek çıkması2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- sarapci koala60
entry'ler (18)
böyle puşt gibi ibne gibi bi şey.
sadece ben mi benzetiyorum acaba lan? diye çelişkiye düştüğüm ama diğer normal insanların da benzetmesiyle içimin rahatladığı bu çok çok önemli olan konudur.
bebeğini evde bırakıp 9 günlük tatile giden " ANNE " mi dir? sorusunu aklıma getiren varlıktır. ulan ben ona insan demeye bile utanırım.
adına bakılırsa yirmi yaşında çıkması gereken ama nedense yirmi yaş dışında her yaş aralığında çıkabilecek potansiyele sahip dişlerdir.
bütün şarkılarında "yanıyorum" teması olan çok değerli SANATÇIMIZ.
sen de başını alıp gitme ne olur. dinlenilmeli.
cep telefonun zırt diye çalmasıdır. çok sinir bozucudur.
lisenin bir devamıdır.
diş ağrısının baş ağrısını tetiklemesinden ya da bazı baş ağrılarının dişte de ağrıyor hissi uyandırmasından mütevellit, ayrıca bu iki durumun hangisi yaşanırsa yaşansın bir moral bozukluğu durumu kaçınılmaz olduğundan birbirini tetikleyen üç işkenceci vücut sinyali. öldürücü kombo. hayır! öldürmeyip süründürücü kombo.
ancak lezbiyen iki komşu arasında geçerliliğini koruyabilecek önerme. herkes vajinaya muhtaç değil yoksa. değişik değişik ihtiyaçlar var.
bir saatten fazla kalması durumunda ''hadi baboş, iki gündür burdasın, yavaştan yollan'' denilerek bayat seneye görüşürüz esprisinin bir türevine maruz bırakılması gereken hadsiz misafir.
içinden dünyaya açılan tramvayların olduğu semt. biz bineriz. dünyayı gezeriz.
oldukça geriden gelendir. iki anlamda da yani. hem ses gerilerden bir yerden geliyor, hem de sanki ses senkronizasyonu bozulmuş gibi dudaklar kıpırdıyor ama ses salise farkla kulağa ulaşıyor. şimdi bu ikinci durum için televizyonu suçlamayın sakın. herkes konuşurken düzgün de o konuşurken mi sapıtıyor?
ki balıklarının -ki bu yeni keşfedilen bir balık türü oluyor sanırım- akvaryumda çıkardıkları isyanı anlatan söz öbeği. daha açık bir örnek vermek gerekirse, kasabada cırcır böcekleri destanı gibi bir söz öbeği uygun olur galiba. benim bu söz öbeğinden anladığım bu şahsen. yazar bunu anlatmak istemese neden isim niteleyen ki'yi ayrı yazsın ki zaten?
7/24 hayatlarına tanık olmadığımız için bilemeyeceğimizdir. çocuğuna satmıyorsa, göstere göstere seni ayartmıyorsa da bilinmemesi kimseye dert olmaması gereken insanlardır ayrıca. bugünlerde daha sık görmeye başladık rakının uyuşturucunun adını dahi ağzına almayıp türlü yolsuzluk, adam kayırma yapan adamları. devamlı kul hakkından bahseden insanların da yine aynı insanlar olması ise ayrı bir tezat oluşturuyor. ama biz bu bahsedenleri ve bahsedilenleri hala dinliyoruz. sadece dinliyoruz.
kadınları anlayanın kanka, kadınlardan anlayanın ise peşinden koşulan piç sevgili statüsüne erişeceği ve bu yüzden kadınlardan anlayanın açık ara karlı çıkacağı versus.
yurdum insanınca fotoğrafçı sanılabilen ve karşısında poz verilen bahtsız mühendis.