bugün
- erdoğan sonrası hükümet25
- en uzun bekletilmiş erkek10
- espressolab16
- yolda namaz kılan davarlar33
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- allah'ın fazla acımasız olması9
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz27
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8

entry'ler (3)
Aklı ve Vakti olup Parası olmayan her liselinin denemesi gereken bir eylemdir kendisi, ne diyon lan sen denişik diyonuz burda,
ayrıca başlık yanlış olmuş bu tür distroların adı GNU/Linux'tur Gnu linux'un Babasıdır babanıza "nabar la iso(ismail) diye seslenemezsiniz babanız sizi döver. Efendime söyleyeyim, ben bir GNU okusu olarak çok mıtlıyım en iyi yanı işinize yarayan çoğu şey "BELEJ"dir. Copyright değil Copyleft kullanır(Stallman Reyiz). Atıyorum mavi yazı yazcanız cnm girip kaynak koduna
10 cnm-yaz
20 color "Mavi
30 end
yazarsınız cnm
sonra efendime sölim bak kredi kartı numaranı biliyız cnm sana bye bye diyi. Bunu Cia, Bnd, Mit, Sis'de biliyı cnm
devamı gelcek az meşgulum.
ayrıca başlık yanlış olmuş bu tür distroların adı GNU/Linux'tur Gnu linux'un Babasıdır babanıza "nabar la iso(ismail) diye seslenemezsiniz babanız sizi döver. Efendime söyleyeyim, ben bir GNU okusu olarak çok mıtlıyım en iyi yanı işinize yarayan çoğu şey "BELEJ"dir. Copyright değil Copyleft kullanır(Stallman Reyiz). Atıyorum mavi yazı yazcanız cnm girip kaynak koduna
10 cnm-yaz
20 color "Mavi
30 end
yazarsınız cnm
sonra efendime sölim bak kredi kartı numaranı biliyız cnm sana bye bye diyi. Bunu Cia, Bnd, Mit, Sis'de biliyı cnm
devamı gelcek az meşgulum.
1GNU/ Linux= KDE5 güzel bak, sevmezsen Gnome var XFCE var MS-Windows=eh iyi yani alıştık bu düzene
2GNU/ Linux= PiSi linux'ta YALI var, görsel kurulum var MS-Windows=Lisansları okumadan Next-Next yap sen daha
3GNU/ Linux= Belej MS-Windows= ihi ihi Korsan ihi ihi Kapitalizm sen çok yaşa
4GNU/ Linux= Serbest Yazılım MS-Windows=En iyi ihtimalle MS-DOS kaynak kodları(Baba)nı alırsın
5GNU/ Linux= Sonradan Kurarsın MS-Windows=Yapçak bişiy yok genelde Kurulu gelir(Parasını verdin)
6GNU/ Linux= Bak yazılımdan anlıyosan Emacs var GCC var MS-Windows=Benimle oynama Bak elimde Lisans(EULA) var
7GNU/ Linux= öyle her kullanıcı root olamaz MS-Windows=Abi sistim otuziki gibi bişiyi sildim galiba
8GNU/ Linux= Olm manyakmısın Gnu/Linux virusu yazıyon, amele MS-Windows=Zuhahahaha bilgisayar Yarra Yering(kendisi bir Şarap)
9GNU/Linux=Windows Yazılımları Wine yazılımı ile çalışabilir MS-Windows=Sen ne diye Linux oyunu oynuyon oyunu benimlen oyna
10GNU/ Linux= X Window System, OpenGL MS-Windows=DirectX, OpenGL
11GNU/ Linux= Kullanıcı her zaman haklıdır MS- Windows=Kullanıcımı, Kullanıcı, Kullanıcının ne hakkı var La windowsda
12GNU/Linux=Ne, diyeyim simgesi güzel tanıdık simalar MS-Windows=Kelebek mi, Pencere mi...O ne la
13GNU/Linux=istihbaharat Vermez kendi bile almaz MS-Windows=NSA-CIA-BND-Mossad-SIS-EYP-DSGE bizim tanıdıklar, 3. kişi değil la
GNU/Linux=1-2-3-4-6-7-8-9-11-12-13 Eşit Özellikler=10 MS-Windows=5
Sonuç olarak Counter-Stallmans Win derim ben cnm.
2GNU/ Linux= PiSi linux'ta YALI var, görsel kurulum var MS-Windows=Lisansları okumadan Next-Next yap sen daha
3GNU/ Linux= Belej MS-Windows= ihi ihi Korsan ihi ihi Kapitalizm sen çok yaşa
4GNU/ Linux= Serbest Yazılım MS-Windows=En iyi ihtimalle MS-DOS kaynak kodları(Baba)nı alırsın
5GNU/ Linux= Sonradan Kurarsın MS-Windows=Yapçak bişiy yok genelde Kurulu gelir(Parasını verdin)
6GNU/ Linux= Bak yazılımdan anlıyosan Emacs var GCC var MS-Windows=Benimle oynama Bak elimde Lisans(EULA) var
7GNU/ Linux= öyle her kullanıcı root olamaz MS-Windows=Abi sistim otuziki gibi bişiyi sildim galiba
8GNU/ Linux= Olm manyakmısın Gnu/Linux virusu yazıyon, amele MS-Windows=Zuhahahaha bilgisayar Yarra Yering(kendisi bir Şarap)
9GNU/Linux=Windows Yazılımları Wine yazılımı ile çalışabilir MS-Windows=Sen ne diye Linux oyunu oynuyon oyunu benimlen oyna
10GNU/ Linux= X Window System, OpenGL MS-Windows=DirectX, OpenGL
11GNU/ Linux= Kullanıcı her zaman haklıdır MS- Windows=Kullanıcımı, Kullanıcı, Kullanıcının ne hakkı var La windowsda
12GNU/Linux=Ne, diyeyim simgesi güzel tanıdık simalar MS-Windows=Kelebek mi, Pencere mi...O ne la
13GNU/Linux=istihbaharat Vermez kendi bile almaz MS-Windows=NSA-CIA-BND-Mossad-SIS-EYP-DSGE bizim tanıdıklar, 3. kişi değil la
GNU/Linux=1-2-3-4-6-7-8-9-11-12-13 Eşit Özellikler=10 MS-Windows=5
Sonuç olarak Counter-Stallmans Win derim ben cnm.
Pardus debian tabanına geçtiği için PiSi Gnu/linux.