bugün

entry'ler (1846)

sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri

iremo zaradan almıstım fermuarı olmadığı full dügmesi oldugu icin ben kapatmadan kullanıyomm askimsu.

eskiamaeksikbiri vs ups boobs

knk silin beni ben onunla yarışamam yarışmak istemem iki göbeğimi görüyonuz benim sadece aynı şey yemin ederim degil.

knk abiye mi giyseydim?

pantolonu bi dahaki sefere indiririm artık ona da gec kaldınız.

görsel
knklar geç geldik yine artık kombinleri çıkarıyoruz pijamaya geçiyoruz herkes soyunmaya baslasın hadi.

linç tayfa asıl sizi bekliyorum.

hiç flörtü olmayanlar gece yatarken ne düşünüyor

ölsem cenazemde en cok kim aglar diye düsünüyorum aw baska soru?

görsel
pazar outfiti. hepinize iyi dinlenmeler çiçekler.

kanka herkese cevap versem halimiz nice olurdu sen bi de buna cevap ver bakim bazılarıyla dostluğumuz hatta kardesliğimiz var evet ama herkes de arkadasımız olamaz dimi sorry babe.

görsel
bugün benim kombin acı ter kan ve gözyaşından oluşuyor teşekkürler. glossumu sürmeyi unutmusum kusura bakmayın.

edit: kaza yapmısken bile saclarım lülük lülük sakoo muu??

edit 2: ayrıca evet bakın memleketimin insanı beni nasıl da tanıyo kamu spotu alkollü araç kullanın dostlar.

anın görüntüsü

görsel
bi kafe bu kadar ülkücü olabilir arkadaşlar ve ben o kafeyi buldum. bi daha gelirsem ölürüm. şiir yazdım burada alın iste söyle,

Asena yürekli kızlara çay içmek düşer,
Bozkurtlar can verir bir tutam çay için.

kısa ama öz isteyen gelsin götürim.

günde kaç bardak kahve çay tüketiyorsunuz

bu aralar papatya çayına taktım kafayı günde iki fincan içmeden günüm geçmiyo hay allah.

görsel
görsel
bugün geçe kaldık kb anca eve gelebildim bugün işe gittim teyzenin biri koluma girdi hasta zannettim neyi olduğunu sordum meğerse bana hasta olmus oğluna isticekmis bunun serefine hanım tatlı kızı oynadık gün boyu dısarıda enerjisi gecti bana ne yalan söyliyim.

büyüyünce ne olacaksın

mutlu olacağım cano mutlu. evet.

tipten penis boyu tahmini yapmak

üzgünüm ama böyle bi şey lanet olsun ki var ya maalesef ki var amqm çok özür dilerim ya.

sözlük kızlarının fotoğrafları

görsel
ben biraz yüzsüzüm sayılır mı?

görsel
yine kıyamadım he size.

eskiamaeksikbiri

sivaslı değilim cok sükürrrr. noldu beğenmedin mi saçlarımı kadıköylü her yere aynısını yazmıssın üzme beni dostluğumuz var kardesligimiz var.

kanziler saçlarımı seviyorum ayaklarım maalesef 36,5 değil ama 37 numara dümdüz giyindik hazırlandık işte tertemiz daha ne istiyorsunuz odam da daha dün temizlendi zaten arkadaslar banyom pis falan değil tsk.

görsel
yanlıslıkla prenses olduk yine hüh simdi de papatya cayımı yudumluyorum.

yazarların memleketinden bir kare

görsel

memleketim de memleketim.

iremga nın fiziği ile sözlükte yer etme çabası

şikayet ettim seni kardes çıplaklık yoksa su siteye bisi atmayın amk.