bugün

aziz kocaoğlu

BU ADAM BENiM YAŞADIĞIM iLÇE OLAN BORNOVAYA BELEDiYE BAŞKANI SEÇiLDi SIRF CHP DEN ADAY OLDUĞU iÇiN. biz oy vermedik ama sandığa gitsek biz de buna verecektik cengiz bulut yani bundna önceki başkan bu adama bir belediye bütçesi bıraktı kasada 40 milyon lira falan vardı düşün borç yok bir de karda belediye geldi bütün parayı nereye gömdüyse gömdü para yok. bu arada kendisi beyaz eşya bayisidir bornovada tüpçülük falan yapardı efsane başkan ahmet priştina kalp krizinden ölünce bunun uysallığını görüp başkan seçtiler yönetiriz hesabı adam beceriksiz yahu. priştina izmirin kokusunu yok etti bu adam geldi 6 ay sonra izmir leş gibi kokmaya başladı sonra ne olduysa tekrar kestiler kokuyu.

ne yaptıysa olmuyor herşeyi batırmış eline yüzüne bulaştırmış durumda ama bir tek konuda başarılı izmir belediyesi borcunu en hızlı ödeyen belediyedir şuan yaklaşık 1 milyar lira ödedi hazineye ve borç şuan oldukça azalmış vaziyette gün gelecek borç bitecek o dakika izmir belediysei istanbul belediyesi kadar yartırım yapar hale gelecek. her sene borçsuz bir bütçeyle daha ne çoraplar örülür başa merak ediyorum.

ha bir de agorayı ve symrna kazılarına destek verip şehri turizm bölgesi haline getirmeye çalışıyor bu yönünü taktir ediyorum umarım başarılı olur.