bugün

kürtlerin sürekli olay çıkarmasından bıkmak

sözlükte, gerçek hayattaki fakirliğini, bol paralı ancak ezikliği her halinden anlaşılan entrylerle ortadan kaldırmaya çalışan ancak bunun siklenmediğini görünce vatan millet ayağına yatıp, sağa sola salya akıtan embesil hezeyanı denilebilir. buradaki embesil bir hakaret değildir. zira embesillik bir zihinsel engeldir ve doğuştan ortaya çıkar. soysal bir durumu söz konusu yani. eğer ki soyunuzda bir embesillik varsa siz de embesil olabiliyorsunuz. neyse konuyu saptırmayalım.

şimdi konunun ana teması kürtler olay çıkartıyor bence biraz ayakları havada. çünkü izlediğiniz tv kanalına göre bakış açınız değişir. eğer ki stv ve türevi tv ler izliyorsanız, ergenekon-pkk zırvalarıyla kafayı yersiniz, eğer ki doğan medyası izlerseniz şaftınız kayar zira bir öyle bir böyle dönersiniz. eğer ki habertürk izlerseniz yiğit bulutun yalanmış saçına dönersiniz ki bence en tehlikelisi de bu. işte şu durumda ortaya başka bir şey daha çıkıyor. o da hiç televizyon izleyememek ya da sadece flash tv izlemek ve sözcü gazetesi okuyup beyni jöle kıvamına getirmek. işte buradaki embesil bu noktada. yani bu iki sözümona basın argümanıyla kürtlere saldırıyor. medeniyetten bahsediyor. ancak medeniyeti de öğrenmesi gerekir. çünkü türkiye'nin toptan bir medeniyet sorunu varken türkiye içinde bir medeniyet ayrımı yapmak olsa olsa mallık olur. ee dedik zaten adam embesil. işte henüz tuvalet alışkanlığı bile doğru dürüst olmayan, eliyle yol ortasında sikini götünü kaşıyan(şöyle bir etrafınıza bakın heryerde görebilirsiniz. götü yiyen gitsin bir tepki göstersin ya da ırkını sorsun. götünden tahmin uydurmaktan iyidir) bir toplum emin olun ki medeniyet bakımından bile kendi alt sınıfını yaratamayacak kadar kötü durumdadır.

o sebeple başka alanlara girmek lazım. zira sadece hakaret etmek için yazı yazmak su içmek için tuvaleti kullanmaya benziyor. siz tuvalete su içmeye gidiyorsunuz ama aslında sizin niyetiniz bok yemek.

afiyet olsun.