bugün

yeter rte arap yalakalığını bırak şehitlere bak

son günlerde dozu artmış anlamsız arap yalakalığının bıktırdığının göstergesi olan sözdür.
ya arabın bize ne faydası olmuş, ne faydası olacak bu saatten sonra. biz kendi halimize bir bakalım. yürekleri yanmış şehit aileleri, işsizlik, yoksulluk tırmanmış giderken bu ülkede; arap da arap diye tutturmanın anlamı ne ola ki. ha, anlamı vardır muhakkak arapçılar için. mutlaka çıkarlar söz konusudur ama insan kendi milletini bu kadar mı sallamaz. o kadar aşk söz konusuysa git kardeşim, ne yapacaksanız yapın elin arabıyla... işin ümmetçilik kısmını aştı bu durum. biz de müslümanız. sen namazını kıl, adaletli ol, hak yeme; bırak öte tarafta tutmasın arap senin elinden.
hz muhammed araptır da; sadece arabın peygamberi midir ki, bu kadar mı basittir islamiyet, bu tutturma neden? peygamberler en azmış milletlere gönderilmiyor muydu, yanlış mı yazılmış kuran da. e nesine özenelim şimdi biz arabın. tamam senin bu işten çıkarların var anladık onu da, cahil halkı yemeyin bari bir sürü masalla...
biraz da vicdanını işlet, nasır mı tuttu, pas mı tuttu bilinmez ama bu vatanın evlatları en verimli çağlarında, ardında yıkılan ocaklarla yitip gidiyor.
buralar hep şenlik olsun da sonra ne yapacaksan yap arabınla. senin işin bu çünkü...