bugün

500t tuzla içmeler otobüsü

(bkz: ölüm grubu)
istanbul'da benzeri olmayan tek otobüs hattı. haftada 2 yada iki haftada 2 kez kullandığım otobüs hakkında oturarak gidilebilmesi için büyük sırlarımı açıklıyorum sizlere;

1- öncelikle topkapı'dan binenler istikamet değiştirip cevizlibağ'dan binmeleri şiddetle tavsiye edilir. eğer avrupadan asya yakasına gidiyorsa en boş olduğu ve oturma garantili olan tek yer çevizlibağ. tabi bu kış aylarında akşam iş çıkışı saatine göre değişebilir.

2- açılır gibi gözüken yada şu camı açayımda hava alayım biraz diye gözünüze kestirdiğiniz camlara hiç ellemeyin. Açılmaz. Zaten cam aralık ise en fazla o kadar açılır. 15 cm aralıktan içeri giren havayı idareli kullanın.

3- şifa mahallesinin eskiden girişinde olan otobüs kalkış parkuru, mahallenin aşağısına alınmış hatta neredeyse yenimahalle'ye kadar gitmiştir. şifa ile yenimahalle arasında geçen otobana bağlantı yolunun oraya konuşlandırılış.

4- a noktası ile b noktası arasındaki maximum en kısa zaman süreci 2 saat 54 dakikadır. *
5- şifa mahallesine girişteki rampada ard arda gelmiş en az 2 500t otobüsü mevcut ise yaklaşık 1-1.5 kmlik rampada formula 1 heyecanını ayağınıza getirir. tek gidiş tek geliş olan ve en fazla monaco grand prix si genişliği bulunan o rampada 2 otobüsün yan yana geldiği an gençken yaşanaması gereken 100 haz'dan birisidir.

6- Sakın ama Sakın dalgınlıkla 2-3 durak önce ineyim demeyin. indikten sonraki o kurtulma hissi kursağınızda kalır ve tekrardan ölüm grubuna gireceğinizi bilmek hayattan kopmanıza yol açabilir.

7- gençler uyku numarası bu otobüste işlemez. çünkü bunu kullanan genel kesimlerden biriside şuursuzca kalk teyzeye yer ver diyen insanlardır. yemezler.

8- Allah Hepimizin Yardımcısı olsun.
güncel Önemli Başlıklar