bugün

çok güzel hareketler bunlar

geçen seneye göre yerlerde gezen program.. irdelemek lazım. bunun birçok sebebi olabilir aslında...

* geçen sene programın formatı çok yeniydi. karakterler, espriler. şimdi çoğu eskidi. artık skeç bulamadıkları zaman eski karakterler üzerine iki üç yeni kelime döşeyip itelemece yapıyorlar.. geçen hafta yaptıkları berbat pozisyon skecinin üstüne bikaç parça bişey ekleyip dün de itelediler misal.

* hepsi olmasa da çoğu şımarmış, geçen sene programdaki en komik skeçte bile bi ciddiyet vardı. artık yok. şimdi canları sıkılınca gülüyor arkadaşlar. çok doğalız biz gibi bir hava yaratmak isteseler de itici oluyor yapmacık oluyor..

* yılmaz erdoğan'ın skeç arası konuşmaları çok sıkıyor. programın girişi, grupların anons kısmı resmen baydı artık. bi de son zamanlarda yılmaz erdoğan tarafından önermeyi bil, tişörtü kap gibisinden bişeyler atılmış ortaya. sanki bir okul havası yaratılmış, saçma olmuş çok gereksiz detaylar. reklamdan köşe olmak amacıyla sanırsam.

* ha reklam demişken her skeç sonrası reklam veriliyor. skeç konuları ayrı olsa da izleyiciyi soğutuyor kendinden.

* bazı oyuncuların üstüne çok abanmaya başlanmış. ibrahim, oğuzhan, ersin, eser, büşra çevresinde dönüyor resmen hikaye. geçen senenin iyi oyuncuları bu sene hiç aktif edilmiyor. ya da aktif olmak istemiyorlar kimbilir..

* bu arada söylemesem edemem, yılmaz erdoğan'ın her hafta neşeli hayat filminin reklamını da programın biyerlerine sokuşturması da ayrı bir kötü nokta.

geçen sene cidden sevdiğim bir programdı. ama bu sene cartayı çekeceğe benzer bakalım.