bugün

allah a meleklerine peygamberine ahirete inanmamak

Müslümanların saçmalama rekorları kırdığını gördüğümüz konu. Şu sıralarda moda olan sözler şunlar. Sen neden Allah , Peygamber ve dine yükleniyorsun.? Demek ki gerçekte inanıyorsun ama kendine bile itiraf edemiyorsun! Böyle bir düz mantık ancak bir müslümana yakışır zaten.Demek ki size göre bütün gün atatürk düşmanlığı yapanlar aslında atatürkçü ama kendine itiraf edemiyor *

Zaten bir müslümanla tartışırken şu 3 şeye dikkat edilmesi gerekir.

Ya cevap veremediği zaman hakaret eder.

Ya sen aslında inanıyorsun konusuna getirir.

Ya da dinimiz böyle emretmiş allahın hikmetinden sual olunmaz der.

Konunun içeriğine dönersek , Sorunun tamamen islam olduğunu söylememiz gerekir. Kendi düşüncesi dışındakileri reddeten , onlarla bağlarının koparılmasını söyleyen , şiddet içerikli , hakaret içerikli bir dine inananlardan , diğer inanmayan insanlara saygı göstermesini beklemek hayalcilik olur.

Son olarak başka bir modaya değinelim. " Banane senin inancından , iyi de bundan bizene , inancını herkese duyurmak isteyen insan " bu tip yorum yapan insanlar bu başlığa girip o entryi kötülüyorsa zaten o da kendi inancını belirtmiş oluyor. Eğer umrunuzda değilse hiç girmeyin o zaman yorumu görmezsiniz ve rahatsız da olmazsınız!