bugün

ayda su bulunması

gün itibariyle yeni bir güne uyandık $üphesiz. nasa'dan ciddi bir açıklama geldi. hatta o kadar ciddiydi ki gugıl, dudıl olarak bildiğimiz 'özel günlerde logo çencletmece' aparatını aktif kıldı. 'discovery of water on the moon' $eklinde de bir not dü$tü logoya.

25 kuru$a satılıp 5 kuru$ etmeyen gazetelerin orta sayfalarında, kıç kadar küçücük kö$elere 'yer doldurma' ve bazense 'ilginçlik olsun diye' ili$tirilen gudik haberlerden edindiğimiz derin kültüre dayanarak bu bizler için yeni bir $ey değildi. bizler, 'isviçre'li bilim adamlarının kanserin çaresini bul'up, ertesi gün 'kanser a$ısında ilerleme kaydettikleri' bir neslin evlatlarıydık. velhasıl-ı kelam, eğer nasa türk medyasını takip ediyor olsaydı yıllar evvel bulmu$tu suyu.

$imdi tabi bu ay'da su bulunması mevzusunun çe$itli adreslerde farklı etki-tepki ili$kisi kuracağı mâlumunuz. amerika'nın ay'da yaptıklarını(!) örtmek için yağdırdığı bombaların bir 'telafisi' olmasından, amerika'nın dünyaya dayatacağı yeni ekonomik ve politik bir tavrın ön hazırlıkları olabilmesine kadar uzanacak ki çeneler yorulmaya ba$ladı bile.

$imdi iki farklı açıdan bakacağım. ilki $u: belki doğrudur. düzlemim, 2008 - arıların bağı$ıklığının çökmesi, einstein'ın 'arılar yokolmaya ba$ladıktan 4 yıl sonra insanlık biter' deyi$i. 2009 - bulunan garip yaratıklar, çoğalan ufo ihbarları, yakla$an 2012 sendromu ve bu sendromdan kasıtla olduğu iddia edilen ciddi sayılabilecek miktarda intihara meyililik oranı. fısıltı gazetesi aracılığıyla oradan buradan duyulan, 'mesih' bekleyen, inançları hak dinlerden evrilip ba$ka düzlemlere kayan yahut direkt ba$ka düzlemlerde seyreden muhtelif grupların türkiye dahil tüm dünyadaki popülasyonundaki artı$ vesaire vesaire.. ingilizlerin dediği gibi: meybi, meybi nat.

yahut bunlar bir oyun ve bu son dönemde dünyanın çe$itli yerlerinde bulunan garip gurup yaratıkları 'dna'sı bulunamadı!!11' ve 'bilinen hiçbir canlı türüne benzemiyor!!1!11' minvalinde sunan küresel çevreler neyin pe$indeler er ya da geç göreceğiz. göreceğiz de bu kez de binlerin, yüzbinlerin canı bozuk para gibi harcanmasa çok çok iyi olacak.