bugün

erkekleri aşık etmek için gerekenler

gerçek anlamda bi erkeği kendine aşık etmekten bahsediyorsak, bu derin bir mevzudur. bazı kişiler "bi alo'ya bakar, bi kez gül yeter" gibi tavsiyeler vermişler. aşık olmaktan bahsediyoruz, anlık bir hoşlanma veya cinsel ilişkiden bahsetmiyoruz. evet bazı erkekler bunlara tav olabilirler ama size gerçekten aşık olurlar mı, severler mi sizi orası tartışılır işte. aşk o kadar basit elde edilen bir duygu değil bence, aksine emek ister.

bence, bir erkeği kendinize aşık etmeniz için gereken vasıfları şöyle sıralayabilirim:

-güzel olmak: kimse inklar etmesin ki fiziksel güzellik çok mühimdir ilk etapta. fiziksel olarak beğenmediğiniz bir kızı tanımak da istemeyebilirsiniz. sonuçta, "ayy çirkinmiş ama iyi bi kız olabilir ona aşık olabilirim" demez birçok erkek. ikiyüzlü olmaya gerek yok. her erkek güzel bir kızla olmak ister.

-zeki olmak: konuşmalarıyla, tavrıyla zeki olduğunu belli eden bir kızdan, ister istemez etkilenir erkekler. aptal kadınla ömür geçmez, bunu erkekler daha iyi biliyorlar.

-iyi bir arkadaş olmak: bir erkeği kendinize aşık edebilmek için onunla çok iyi arkadaş olmak gerektiğine inanırım her zaman. düşünsenize, iki çift laf edemediğiniz, yaptığınız müthiş bi espriden sonra bön bön suratınıza bakan bi erkekle ne yapacaksınız ki?

dürüst ve saygılı olmak: bunlar zaten, sadece aşık etmek için değil her zaman gerekli olan insani özelliklerdendir.

-cilveli olmak: bu da işin son ve can alıcı kısmı. hoşlandığınızı belli etmek, onu istediğinizi ima etmek olayda önemli bi rol oynar. hiçbir erkek de kazma gibi bi kadınla olmayı istemez sanırım.

olay budur bence.