bugün

atatürk ün imzası nın dövmesini yaptırmak

atatürk'ün fikirlerini beynine kazıyan, bu ülkeye onun emaneti olarak bakan ve onun ilkeleri doğrultusunda her zaman daha aydınlık, daha çağdaş bir türkiye hedefleyen kişinin yapacağı eylem. en azından kendim için söyleyeyim.

peki niye mi kıçımıza, başımıza yaptırıyoruz? benim beynimde atatürk, benim fikirlerimde, zihnimde, her şeyimde. Adını andığım zaman tüylerim diken diken oluyor. Bilen biliyor onla alakalı bir şey izlediğim zaman gözlerim doluyor, burnum sızlıyor.

Fakat benim gibi olmayan ve bu ülkeyi gittikçe atatürkçü düşünceden uzaklaştıran, laiklikten uzaklaştıran, demokrasiden, çağdaşlıktan, medeniyetten uzaklaştıran kişiler var. Hem de o kadar fazla ki şu anda atatürk düşmanı bir insan ne yazık ki başbakan sıfatıyla o koltukta oturuyor.

işte ben bu sebeple; Beynimde olanları insanlara anlatmanın bir boka yaramadığını, atatürk'ü anlatmanın, onun fikirlerini empoze etmenin, onun nasıl büyük bir adam olduğunu, dünyanın en iyi liderlerinden biri olduğunu söylemenin bir işe yaramadığını görerek, beyinleri kör olan insanlara görsel olarak ulaşabilmek, bu ismi onların gözüne sokmak ve atatürk'ün her zaman yaşayacağını bildirmek için bu dövmeyi yaptırdım.

kendimle gurur duyuyorum, eminim atam da benle gurur duyardı.
güncel Önemli Başlıklar